Miért állt be, illetve le az ingatlanpiac?
Kevés a kínálat, a már hónapok, évek óta hirdetett házak vannak csak listában.
Hozzátenném, sok idősebb hirdet most is, fiatalok nem annyira, szóval nem fognám a nyárra / nyaralásra.
És Tiszántúli kisvárosra gondolok, nem BP és környékére.
Télen volt hogy hetente volt új hirdetés, most alig van valami, csak újra és újra feladják - leginkább az ingatlanosok - ugyanazt mindig, persze az ár nem csökken jottányit sem.
Én nem írtam sehol hogy engednének kp-s vevőnek.. és a válaszom végén a "mi ingatlanunk" alatt a következőt érettem ahová megyünk, mivel nem vettem meg kp-s ezért tudjuk megvenni mi :D valszeg nm fogalmaztam egyértelműen.
Egyébként én tudok olyat is aki 5 milliós házat is hitelre vesz.. szval 10-12 simán mehet hitelből :D főleg ha "rossz" helyen van munkaszemponjtából és nem túl gazdagok az emberek arra.
#24 gratulálok!
Sok boldogságot az új otthonhoz! az új élethez ! :D nagyon örülök neked.
Ezt a nyáladzást XD
Egyébként, még azóta is ugyanazok a házak vannak. De ez már vicc kategória inkább. Az eddigi hasznos válaszokat köszönöm.
No, ez így ebben a formában nem állja meg a helyét.
Mármint, hogy ugyanazok az ingatlanok vannak eladósorban.
Beállítottam egy-két-há' ingatlanfigyelőt magamnak, és azért van némi mozgás:
1.) eltűnnek ingatlanok, mert gondolom eladták őket
2.) újabb ingatlanok jelennek meg
3.) a hirdető fel/le módosít az áron.
Sóval, ha diszkréten is, de mozog a föld.
Nem hiszed el pedig így van :)
Nagyon ritka az, amikor felraknak egy-egy újat, általában ahonnan kiöregedtek. Szóval kb. full cserés minden benne. Ház + akár még 1.5x annyi ráköltés mint amibe került. Be is ragadnak évekre. Senkinek nem éri meg ITT újítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!