Egyedülálló értelmiségi ötvenesként melyik vidéki városban élnél szívesen?
Na, kész, megmakacsoltam magam!
Csak olyan helyre költözöm, ahol a szomszédok fizetnek nekem.
Elvégre egy tiszteletreméltó, tekintélyes és szeretetreméltó szomszédot kapnak egy római-katolikus úriember személyében.
Kérdező, máris szimpatikusabb lettél! :)
Tatabánya világvége, Szolnok legalább kicsit középen van.
De szerintem nézz szét Te, nem biztos,hogy ami másnak tetszik Neked is bejön.
Tatán éltem, nyáron jó, szezonon kívül halott hely. Tatabánya meg egyenesen undorító számomra.
Szolnokon élek most. Hát nem egy világváros, vegyes minden.
De a kettő közül inkább Szolnok. De ha mész még 1 kicsit keletebbre akkor Debrecen, vagy délre Kecskemét is jobb lehet.
Tatabánya miért volt undorító?
Illetve melyik részen laktál, mert elég hosszú város?
Esetleg a Mésztelepen? :D
Mostanában jártam párszor Tatabányán, és szerintem nem rossz.
Mindig csak összezavarjátok az embert.
Tatabánya: Budapesttől (0 km, Clark Ádám tér) 60 km-re van (na, jó, + 100 m, de azt megteszem gyalog). Lakossága: kb. 65½k fő.
Szolnok: Bp.-től 119 km-re van, szóval kb. dupla távolság! Lakossága: kb. 72½k fő.
Budapest (viszonylagos) közelsége fontos, mert itt éltem le életemből majdnem 30 évet, itt vannak a barátok és ismerősök. Egyébként ugyanannyi pénzért szebb lakást tud venni az ember Szolnokon, mint Tatabányán.
Szerintem kockát fogok vetni.
Lehet félreértőn fogalmaztam, Tatán éltem, TBányra csak átjártunk, lehet mert fiatalabb voltam , de nekem az maradt meg, hogy egy kihaló félben lévő szürke bánya/iparváros. Persze ez 10+ éve volt szóval nem biztos hogy releváns (írtam is, hogy számomra, én pl Pestet sem szeretem, pedig ott nőttem fel).
Amit előttem írtak szót érdemel, annyit sose kirándultam meg tekertem mint akkor és csodás a környék. Ez plussz sok pont Tbánya javára. Szolnok meg kb. mint a biliárdasztal extra sík. De ahogy öregszik az ember nem gond, hogy nincs sok lépcső / lejtő. (hátrány, hogy nincs annyi szép lábú lány, mint Pécsen)
Az a baj, hogy csúsztatsz...
Én írtam az érdi árakat.
30-35 millióért 80-100 nm családi házat kapsz, nem pedig lakást...
Az a baj, hogy tényleg az önigazolást keresed, a válaszokat felületesen olvasod, ami elsőre nem illik az elképzelésedbe azt lekezelően próbálod kioktatni...
Az elképzeléseimbe a csillagos ég is beleillene.
Minap néztem valamelyik köztévén egy riportot egy híres magyar íróval, aki Monacóban él. Na, az illene az elképzelésembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!