Egyedülálló értelmiségi ötvenesként melyik vidéki városban élnél szívesen?
Szerintem Tatabányán jobb a munkaerőpiaci helyzet, sok cég van ipari parkban stb.
Közlekedés is jobb, ha Bp-re, Balatonra vagy Bécsbe készülsz.
Ahol megfelelő munkát kapnék/ahol megfelelő a piaca a szolgáltatásaimnak (ha az ember pl. nyelvtanár).
H-h csak kettőből lehet választani?
Tatabánya helyett inkább Győr.
Egyébként meg Érd, Diósd.
Jelen állás szerint ilyen leszek én is, és ezeket a városokat néztem ki
Egyedülálló értelmiségi ötvenesként nem mozdulnék onnan ahol vagyok, főleg akkor ha stabil állásom van.
Nem tudom a költözés döntésének az okát, de megfontolandó ennyi idősen egyéb cél nélkül máshová költözni.
Ahová költözöl az már végleges hely lenne idősebb korodra, tehát mindenképpen a város ellátottságát nézném. Pl. egészségügy, szociális szolgáltatások vonatkozásában.
Budapest ebből a szempontból ideális, bárhová küldenek vizgálatra, kórházba, megoldható.
Ha csak a nyugalom kérdése számítana Egert választanám.
Mi ebben a duma 6-oska?
Érd és Diósd túlárazott, mert közel van Budapest, emiatt persze zsúfoltak is (a városok és az utak is).
Szerintem valahol 50-100 km-es Budapest körüli gyűrűben kell gondolkodni.
#7:
Az okokat hagyjuk, ez nem szociológiai fórum.
Igazából, most nem célom végleges helyet találni, most a megfizethetőség is számít (max. 13M).
A végleges (előtti) hely megtalálása majd a következő lépcsőfok lesz kb. 6-8 év múlva.
Hááát.... számomra furcsa,hogy ennyi idősen, egyedülállóként még nem a végleges helyet keresed (de ez persze a Te dolgod, nem erről kérdeztél).
Ha onnan is tovább akarsz lépni akkor ne keríts ennek nagy feneket, bárhová mehetsz.
Ennyiért könnyen kapsz lakást bárhol, egyedül gondolom nem akarsz óriás méretűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!