Egyedülálló értelmiségi ötvenesként melyik vidéki városban élnél szívesen?
Miért lenne Érd túlárazott?
egy 80-100 nm körüli full felújított kádárkocka, vagy egy hasonló méretű új építésű ház 30-35 millió, ennyiből jön ki máshol is.
Viszont ha a zsúfoltság ennyire probléma, akkor neked inkább falura van szükséged, abból is kisebb kieső helyen, megélhetési lehetőségek nélküli fogyó népességű településre.
Te, hagyd már ezt a mantrát a megélhetési lehetőségekkel.
Nem mind fizetésből és bérből élünk, mint te.
Vannak, tudod, szellemi szabadfoglalkozásúak, akiknek tök mindegy, hogy hol laknak, mert nem kell bejárniuk munkahelyre, de azért nem szeretnék elásni magukat egy kis faluban, ahol semmit nem lehet csinálni (kivéve, persze, ha van a közelben valamilyen kulturális centrum, szórakozási lehetőségek).
Think out of the box!
Ne szorítsd be a gondolataidat sémák közé!
Milyen sémákról beszélsz?
Neked van bajod a tömeggel ami egy kisvárosban van, nem nekem...
Leírhatnád, hogy mit csinálsz a megélhetésért, amit szellemi szabadfoglalkozásúnak nevezel.
Nem ismeretlen fogalom a távmunka, velem is előfordul, hogy otthonról dolgozom, nincs ebben semmi extra, mondjuk nem is gondolom magamnak ezért többnek másnál...
Ne személyeskedj!
Ne a személyiségem firtasd, ne az után kíváncsiskodj, hogy mi vagyok, miből élek stb. (semmi közöd ezekhez, ne turkálj az életemben), hanem válaszolj a feltett kérdésre, ha tudsz (van bármilyen értelmes gondolatod), vagy tűnj el!
Megkaptad az értelmes választ, nem egészen az önigazolás lett amire szerintem számítottál, ezért mindenkibe belekötsz.
Pusztán kíváncsiság volt, ezért kérdeztem mivel foglalkozol...
(Több 67%-os válaszoló van, azért ne folyjon össze minden válasz fejben...)
Az önigazolást megkaptam, mert elsők között leírta valaki, hogy Tatabánya lenne a jobb megoldás pusztán amiatt is, hogy közelebb van, mint Szolnok.
A többi meg süket duma, pl. a 30-35 millió forintos lakásárak (50 m²-re) Érden és máshol. Ez sima spekuláció, semmi köze a valós értékhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!