Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeretnénk házat venni,...

Szeretnénk házat venni, összegyűjtöttük a szóba jöhető településeket, de több száz ház van. Szempont,16. kerületbe fél órán belül beérni kocsival. Van olyan, amit ajánlanátok, vagy pont elleneznétek, és miért? 15-20 milliós nagyságrend.

Figyelt kérdés

BP:

3,4,10,14,15,16,17,

Pest:

20-km : Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Kerepes, Pécel, Mogyoród, Fót, Dunakeszi, Budakalász

20+km : Csomád, Gyál, Maglód, Ecser, Pomáz, Üröm, Gödöllő, Veresegyház, Szada, Gyömrő, Pilisborosjenő,

Göd, Erdőkertes, Csobánka, Szentendre, Sződliget, Őrbottyán, Isaszeg, Sződ

30+km : Üllő, Vecsés, Péteri, Bag, Mende

2018. jan. 20. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Bag, Isaszeg: vigyázat, sötét zóna! Ne csak a távolságot mérjétek, erre is figyelni kell. Leányfalu 20-25 perc, Újpestig, M0-ás ott van.
2018. jan. 21. 20:59
 32/63 anonim ***** válasza:
Jól nyomod :). Még annyit, hogy sok kérdés szokott lenni itt az ingatlan rovatban, Pest megyei településekről, úgymint: lakosság, közbiztonság, ésatöbbi. Ez most konkrétan Mendéről jutott eszembe, ahogy ránéztem a kérdésedben felsorolt településekre, mintha negatív dolgok rémlenének, de nem akarok rosszat mondani, Kelet-Mo-n lakom, azért nem szólok bele a település-kérdés részébe. Szóval esetleg itt a régebbi kérdéseket is megnézheted, (ha majd esetleg az a szempont sorra kerül), hátha találsz használható infót.
2018. jan. 21. 21:43
 33/63 anonim ***** válasza:
Monorierdő, Mende... hát igen, nagy ott a nem napon barnult népsűrűség.
2018. jan. 22. 12:12
 34/63 A kérdező kommentje:
365 hirdetést néztem meg eddig... 14 millióig... gyanítom, a nagy része még ezután jön. Nagyon érdekesek az emberek, valaki 14-ért adja a 'szép', rendezett házát, valaki meg egy leomló, vízes falú vályogot, ahová se víz, se csatorna nincs bevezetve. Ezer felett leszek szerintem, mire végzek, de remélem, nyáron azt mondhatom, hogy megérte ennyi időt tölteni, ahogy már más is írta, hogy a neten találták meg, hiába az ingatlanosok... :)
2018. jan. 24. 16:54
 35/63 anonim ***** válasza:
Voltak ingatlanosok, öt hónapig kerestünk, már majdnem megvettük az egyiket (de osztott telek volt, kisebb részre és a ház fele), párom nem akarta. De aztán volt nagy ház is, hegyoldalban (csúszott, repedéses), volt mindenféle (kb. 40), de az igazit én találtam meg a neten. Irtunk az ingatlanosnak, másnap megnéztük, fél óra alatt megegyeztünk, két nap és megvolt a szerződés is.
2018. jan. 25. 00:09
 36/63 A kérdező kommentje:
16 millióig végignéztem mindet, ma elkezdtünk telefonálni, 10 ingatlan jött szóba, 1 maradt, kb 5-nél kiderült hogy vályog, 4-nél meg hogy osztatlan közös tulajdon, nem saját. Skacok, mocskos egy állatfaj ez az ingatlanos... úgy hazudnak telefonban hangremegés nélkül, ahogy nem szégyellik. 'Szerencsére' fent van 5x ugyanaz a hirdetés, így egy másik személytől meg lehet tudni az igazat, aki tényleg eladni akar, nem időt pocsékolni, de érdekes, hogy hogy térhet el 1-1 ingatlanosnál 200 nm-rel a telek nagyság ugyanazon a telken. Úgy akarnak eladni házat, hogy még nem is látták, emailben kaptak képet, aztán felrakták a logójukkal. 14,5 milliós házat felraknak 15,9-ért, 10% haszon reményében, és azt sem tudják megmondani, hogy miből van a fal, vagy hogy néz ki a ház, mert még sosem látták...
2018. jan. 28. 20:18
 37/63 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt, régi helyi lakosként adtam el, az ingatlanos is helyi volt, még másikat is megpróbált találni. Teljesen rendben volt a dolog.

De hallottam olyat is, hogy odaviszi a vevőt, aztán csaléteknek használja. Más házakat ad el vele!

2018. jan. 28. 21:20
 38/63 anonim ***** válasza:

Azért tér el a telekméret, ha többször van egy ház feladva, mert a felületes szemlélő másik ingatlannak véli. Direkt van.

Az osztatlant jó, hogy észrevetted. Olyat is láttam, hogy megkérdeztem, egy a telken lévő aknáról, hogy az mi, mire a tulaj közölte, hogy a szomszéd vízórája.

Azon nagyon csodálkozom viszont, hogy ennyiből csak egy maradt bent.

Árverés esetleg nem jöhet szóba?

2018. jan. 29. 23:06
 39/63 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egy maradt, mert kb 600-ból leszűrtük 15-re, abból meg 1 maradt, ami tényleg tégla, nem úgy van hirdetve, de közben vályog félig, vagy nem osztatlan. Szinte minden ingatlanos trükközik, vagy hazudik a leírásban. Árverésről nem olvastam sok jót az interneten, nekünk is eszünkbe jutott egyébként. Volt olyan egy ügyvéd oldalán, hogy még évekig pereskedett, mire kiköltöztek, vagy a közműveket intéztették tartozások miatt.
2018. jan. 30. 08:30
 40/63 anonim ***** válasza:
Induljatok el a kiszemelt településre, utcáról utcára nézzetek szét, hol van eladó ház tábla. Nagyon sok nincs se a neten, se a Vaterán vagy Jófogáson, se az ingatlanosoknál. Egyébként pedig a helyiekkel is érdemes beszélgetni, betérni boltba vagy kocsmába.
2018. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!