Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeretnénk házat venni,...

Szeretnénk házat venni, összegyűjtöttük a szóba jöhető településeket, de több száz ház van. Szempont,16. kerületbe fél órán belül beérni kocsival. Van olyan, amit ajánlanátok, vagy pont elleneznétek, és miért? 15-20 milliós nagyságrend.

Figyelt kérdés

BP:

3,4,10,14,15,16,17,

Pest:

20-km : Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Kerepes, Pécel, Mogyoród, Fót, Dunakeszi, Budakalász

20+km : Csomád, Gyál, Maglód, Ecser, Pomáz, Üröm, Gödöllő, Veresegyház, Szada, Gyömrő, Pilisborosjenő,

Göd, Erdőkertes, Csobánka, Szentendre, Sződliget, Őrbottyán, Isaszeg, Sződ

30+km : Üllő, Vecsés, Péteri, Bag, Mende

2018. jan. 20. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a Google maps ezt írja, nekem több ismerősöm lakik Szadán és Veresegyházon, ha fél 9-re be akarnak érni a városba, akkor 6.45-7 óra között el kell indulni. Akkor gyorsan és korán beérnek, 7.30-8 között indulva viszont esélytelen. A Szentendrei úton pedig magam is döcögtem már bő egy órán keresztül befelé, mindenféle baleset és egyéb korlátozó tényező nélkül.:-) Vélhetően akik naponta járnak be dolgozni, jobban tudják, de te higgyél csak a guglinak.:-)
2018. jan. 20. 12:44
 12/63 A kérdező kommentje:
ELhiszem, azért kértem főleg tapasztalatokat a településsel. Egyébként nyilván ha elmegyünk arrafelé, akkor egyértelműen kiderül pl M0-M3 Mogyoród-Szada-Veresegyház-Őrbottyán melyik település mennyi idő. Ami jó, hogy nekünk M3 bevezetőre nem kell menni, mert a SZentmihályi útnál jövünk is le róla.
2018. jan. 20. 14:07
 13/63 anonim ***** válasza:
100%

Dunától nyugatra lévő települést ne is nézz. Lehet h a gugli kereső ezeket dobja ki, de a valóságban biztosan nem.

M0 esetében azzal is számolj, h a reggeli dugóban fel is kell érni rá. Tegnap délután akkora forgalom volt, h az autópályán sem lehetett 60-nal többel közlekedni.

2018. jan. 20. 14:31
 14/63 A kérdező kommentje:

Mi 10 órakor nyitunk délelőttös műszaknál, így a reggeli dugót, ami gondolom a 7-9 óra körüli nagy forgalmat jelenti, elkerüljük mindig. Délutános műszaknál 4-től nyitunk, még a délutáni nagy forgalom előtt. Ez azt hiszem egy kicsit indok arra, hogy ne indoljunk 7-kor, hogy be kelljen érni fél 9-re. :)

De mindenképp ezen a linken, akit érdekel, ahogy fogunk kezdeni házat nézni, lemérjük a BP-től az időt, és más is hasznosíthatja, ha szintén házat keres.

2018. jan. 20. 15:16
 15/63 anonim ***** válasza:
100%
Szentendre, Üröm, Dunakeszi túlzsúfolt, Budakalász drága és rossz, Csobánka és Pomáz kisebbségi, Leányfalu, Tahi és a sziget jó! Öt éve vagyunk leányfaluiak, nem bántuk meg.
2018. jan. 20. 15:25
 16/63 anonim ***** válasza:
100%

Szigetszentmiklóson lakok, ami ugyan nem volt a felsoroltakban, de elég sokat tapasztaltam már a reggeli forgalmat ahhoz, hogy biztosan állítsam, reggel mindenhol megáll az élet, beállnak az utak Budapest felé. Az M0 már nem vészes, bár én sokszor úgy látom, hogy korán még sok ember bambább, fáradtabb, nem reagál úgy. Viszont oda feljutni, vagy népszerűbb helyen lejönni elég gáz.

Az első hullám nálunk 6:30-7:00 körül van, akkor már dugó van a felhajtó lámpájánál. 9-10 körülig ez csak duzzad, majd kicsit apadni kezd, de a forgalom erős marad. Délután 3-tól tapasztalható meg a hazaigyekvő hullám mindkét irányba, ami úgy 18-18:30-ig tart. És ez csak a napi átlag. Nem volt koccanás, baleset, nincs útépítés, sávlezárás, stb.

Ettől függetlenül mi nagyon szeretünk itt lakni. A lámpák kb. ugyanabban a tempóban váltanak minden reggel és a mellékutcákból is állandó a beáramlás, így szinte percre pontosan ugyannyit dugulok időben minden áldott reggel. A helyiek türelmesek, a torlódást belekalkulálják a menetidőbe, nincs ezzel gond, csak laikisként, ha az emeber nem számít rá és sietne.

Én nem Pestre járok dolgozni, így nem panaszkodom. A párom, olykor 7-re megy be a belvárosba, ilyenkor még fél óra alatt ott van. Ha 8-9-re kéne ott lennie is 7-re menne be inkább, mert akkor már őrjítő a vánszorgás.

2018. jan. 20. 15:43
 17/63 anonim ***** válasza:
Ha majd elkezded megnézni az ingatlanokat személyesen, meg a településeket személyesen felkeresni, biztosan lesz még majd szempont a szűkítéshez. Amit linkeltél, ott pl az első találat Péteriben egy eléggé hagyományos vályogház, ezzel a beépített verandával, (a vályogot szeretem, de az ilyen beépített verandáktól ver a víz, a régi vályogházakat meg nagyon meg kell nézni), aztán kb. a negyedik egy sződi kockaház, ami meg olyan retkes meg lelakott, hogy nem fogod akarni. Nyilván ez példa az elejéről, de ha komolyabban beleásod magad, rögtön lesz több szempont, ami majd szűkíti a kört, hidd el.
2018. jan. 20. 16:30
 18/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat továbbra is, egyetértek, ha személyesen kimegyek megnézni a falvakat is sok tapasztalatot fog adni, a vályogot egyébként már elvetettem, nem akarok 50-60 éves, lutri házba költözni, mamám vályogban lakik, télen-nyáron ömlik a fal körbe esők után... vegyes falazatról mi a vélemény, az jó lehet, vagy csak tégla?
2018. jan. 20. 16:46
 19/63 anonim ***** válasza:

"Mi 10 órakor nyitunk délelőttös műszaknál, így a reggeli dugót, ami gondolom a 7-9 óra körüli nagy forgalmat jelenti, elkerüljük mindig"

Kezdek kételkedni benne, hogy te Budapesten dolgozol és kocsival jársz.:-)

2018. jan. 20. 16:54
 20/63 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy. A Lehel tér közeléből az Ázsia magasságába 15 perc eljutni kocsival fél tízkor Lehel u.-Hungária-M3 bevez.-Gábor Áron-Szentmihályi úton, du-s műszak után fél 8-kor pedig visszafelé szintén ugyanennyi, csak a Hungáriáról a Vácira... M3 bevezető meg délelőtt azért nem számít, mert a SZentmihályinál jönnénk le, míg a többség bemegy Pestre.
2018. jan. 20. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!