Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szeretnénk házat venni,...

Szeretnénk házat venni, összegyűjtöttük a szóba jöhető településeket, de több száz ház van. Szempont,16. kerületbe fél órán belül beérni kocsival. Van olyan, amit ajánlanátok, vagy pont elleneznétek, és miért? 15-20 milliós nagyságrend.

Figyelt kérdés

BP:

3,4,10,14,15,16,17,

Pest:

20-km : Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Kerepes, Pécel, Mogyoród, Fót, Dunakeszi, Budakalász

20+km : Csomád, Gyál, Maglód, Ecser, Pomáz, Üröm, Gödöllő, Veresegyház, Szada, Gyömrő, Pilisborosjenő,

Göd, Erdőkertes, Csobánka, Szentendre, Sződliget, Őrbottyán, Isaszeg, Sződ

30+km : Üllő, Vecsés, Péteri, Bag, Mende

2018. jan. 20. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ilyen bőségesen merítettél, akkor nálam a következő lenne a szempont:

-munkahely gyors megközelítése

-elhelyezkedés

-ingatlan állapota

-ingatlan mérete

-ár

-egyedi igények

Nem hiszem, hogy ezek után nekem több száz maradna fenn a listán. :-)

2018. jan. 20. 10:46
 2/63 A kérdező kommentje:
55+ nm, 15 M-ig, min. 2 szoba, és a munkába, tehát a 16-ba való bejárás max. fél óra bármely időszakban, így jött ki kb 500 találat. Az, hogy milyen állapot... nem akarok tetőt cserélni, sem burkolni, bár meg tudnám, mert lakásfelújításban dolgoztam évekig, de festésen, klíma-és villanyszerelésen kívül nem akarok foglalkozni mással, max ajtót-ablakokat cseréltetni műanyagra. AZért lehet sok ingatlan, mert minél messzebb van a község Pesttől, gondolom annál nagyobb telek és jobb ház jár ugyanannyi pénzért.
2018. jan. 20. 10:55
 3/63 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudj meg, de szerintem Pesten meg a közelben 15-20 millió az felejtős.

Vagy van ilyen?

Szerintem 25+-ban kell alapból gondolkodni.

2018. jan. 20. 10:56
 4/63 A kérdező kommentje:
2018. jan. 20. 11:04
 5/63 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan helyen venném, ahol jó a környék , kevés a cigány.

És nekem az is fontos lenne,hogy legyen a közelben 1-2 kisbolt,hogyha valami hirtelen kell el tudjunk ugrani gyalog is.

Én a munkahelyet nem venném feltétlenül figyelembe.Persze attól függ mióta dolgozol ott és mennyire biztos hely.

Ha fél óra alatt szeretnétek beérni a 16.kerületbe , ez a fontos, akkor lehet maga a 16.kerület lenne a legjobb, nem?

2018. jan. 20. 11:08
 6/63 anonim ***** válasza:
100%
Gödöllő, Veresegyház, Szada jó környék, de felejtős, ha a nap bármely szakában be akarsz jutni félórán belül kocsival. Úgy általában az M3-as felől bemenni a reggeli és a délutáni csúcsban szinte lehetetlen ennyi idő alatt. Ugyanez igaz Szentendrére, egyébként az árszínvonal sem a ti igényeiteknek megfelelő. A többiről nem tudok érdemben nyilatkozni.:-)
2018. jan. 20. 11:09
 7/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom valószínűnek, hogy Ürömről vagy Pilisborosjenőről a reggeli csúcsban fél óra alatt beérsz.
2018. jan. 20. 11:33
 8/63 A kérdező kommentje:
A google maps alapján lettek belőve ezek a települések, ott megnéztem a csúcsokat, egyiket sem írja ki többnél. Természetesen pl. Üröm vagy Maglód esetén az M0-án jönnénk, a keleti részről pedig M3.a 16. kerület pedig tejesen fix. A google maps az eddigi tapasztalataim alapján még nem sokat tévedett, kivéve ha baleset volt, de az nem kiszámítható sehol, de ha egy ürömi lakos azt mondja, hogy az M0-ig eljutni maga fél óra reggelente, elhiszem neki. Ezért is kérdeztem tapasztalatokat. Cigányokat én sem akarok.
2018. jan. 20. 11:54
 9/63 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, ha találsz lakást írj, mert akkor fizetek, csak keress nekem is.

Megkapod a vételár 3%-át! Nem vicc!

2018. jan. 20. 11:56
 10/63 A kérdező kommentje:
Lakás kilőve, mi csak családi házakat nézünk. És fogok találni. Majd meg is mutatom, néhány hónapon belül, hogy hol és milyen sikerült,de addig még sokat kell utánajárnom :)
2018. jan. 20. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!