Szeretnénk házat venni, összegyűjtöttük a szóba jöhető településeket, de több száz ház van. Szempont,16. kerületbe fél órán belül beérni kocsival. Van olyan, amit ajánlanátok, vagy pont elleneznétek, és miért? 15-20 milliós nagyságrend.
BP:
3,4,10,14,15,16,17,
Pest:
20-km : Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Kerepes, Pécel, Mogyoród, Fót, Dunakeszi, Budakalász
20+km : Csomád, Gyál, Maglód, Ecser, Pomáz, Üröm, Gödöllő, Veresegyház, Szada, Gyömrő, Pilisborosjenő,
Göd, Erdőkertes, Csobánka, Szentendre, Sződliget, Őrbottyán, Isaszeg, Sződ
30+km : Üllő, Vecsés, Péteri, Bag, Mende
Ha már ilyen bőségesen merítettél, akkor nálam a következő lenne a szempont:
-munkahely gyors megközelítése
-elhelyezkedés
-ingatlan állapota
-ingatlan mérete
-ár
-egyedi igények
Nem hiszem, hogy ezek után nekem több száz maradna fenn a listán. :-)
Ne haragudj meg, de szerintem Pesten meg a közelben 15-20 millió az felejtős.
Vagy van ilyen?
Szerintem 25+-ban kell alapból gondolkodni.
Én olyan helyen venném, ahol jó a környék , kevés a cigány.
És nekem az is fontos lenne,hogy legyen a közelben 1-2 kisbolt,hogyha valami hirtelen kell el tudjunk ugrani gyalog is.
Én a munkahelyet nem venném feltétlenül figyelembe.Persze attól függ mióta dolgozol ott és mennyire biztos hely.
Ha fél óra alatt szeretnétek beérni a 16.kerületbe , ez a fontos, akkor lehet maga a 16.kerület lenne a legjobb, nem?
Esküszöm, ha találsz lakást írj, mert akkor fizetek, csak keress nekem is.
Megkapod a vételár 3%-át! Nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!