Szerintetek miért pont oda akarnak költözni? Milyen ott élni?
Igen, nem változott még meg.
Nem tudod otthon megkérdezni,miért mentek oda?....
Négyen vagytok testvérek, + a szülők, akkor ez egy 5 szobás lakás? (... ha mindenkinek külön szobája lesz)
Ritkaság, különösen azon a környéken, de mindegy!
Igyekezz a tanulással, hogy legyen szakmád/diplomád és majd a saját lakásodat egy elit környéken fogod megvenni.
Bocsánat elnéztem, azt hittem 4-es vagytok testvérek, de így még érdekesebb.
Menj és nézd meg a lakást - bár úgy tűnik, sokat nem számít a döntésüknél - de legalább fogod tudni miről van szó.
Még az is lehet, hogy jól fogod ott magad érezni, míg el nem tudsz költözni.
Sok sikert a további életedhez!:)
Este még elmentünk megnézni a lakást. Szüleim bennt voltak. Csak két tesóm jött el velünk. Én kimentem a gangra körülnézni. A szomszéd 17 körüli fiúval elkezdtem beszélgetni. Amikor megkérdeztem h miért nem volt ma suliban: azért mert nem volt kedve. De máshova benne. Hova? A lyukamba. Na hát szépen otthagytam. Bennt a lajásban kiderült h 4 szoba van. Én az öcsémmel leszek egy szobában. Holnap segítenem kell pakolni, síszünetem van, ezért nem kell semmit csinálnom
(Nem tudom miért írtam le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!