Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek miért pont oda...

Szerintetek miért pont oda akarnak költözni? Milyen ott élni?

Figyelt kérdés
Szüleimmel és 4 tesómmal a Keleti mellett laktunk eddig. Ma jelentették be szüleim, hogy elköltözünk. A Magdolna utcába megyünk. Régen a Tömő utcában éltünk nagyon sokáig, nem félek vagy ilyesmi. Csak nem értem, nem vagyunk rossz anyagi helyzetben. Miért Budapest egyik legrosszabb utcájába megyünk célzottan? Tesóimat csúfolták már, amiatt hogy mi vagyunk "a nyóckeri cigánycsalád" (hát nem de mindegy).Még mindig olyan sza.r a Magdolna utcában lakni, vagy már javult helyzet? És milyen a hely egy 15 éves lánynak(igaz hogy vannak a környéken ismerőseim, de nem vagyok az ottani közösségek "tagja")?
2017. febr. 28. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem változott még meg.

Nem tudod otthon megkérdezni,miért mentek oda?....

2017. febr. 28. 19:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondják: Találtunk ott egy nagyon jó lakást. Mindenkinek lesz külön szobája. És a közelben laknak a ricsiék is (az unokatesómék), többet lehettek velük. És ezt ilyen full happy hangon...
2017. febr. 28. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És nem tudod nekik megmondani, hogy rossz befektetés az lakás és inkább egy utcával arrébb, jobb helyen keressenek?
2017. febr. 28. 19:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekli a szüleimet a véleményem. Meg az idióta "csaladi szavazás"-on megszavazták h jó hely lesz a lakás. A hülye bátyáim meg az öcsém elég hiszékenyek...
2017. febr. 28. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ez van.

:S

2017. febr. 28. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Négyen vagytok testvérek, + a szülők, akkor ez egy 5 szobás lakás? (... ha mindenkinek külön szobája lesz)

Ritkaság, különösen azon a környéken, de mindegy!

Igyekezz a tanulással, hogy legyen szakmád/diplomád és majd a saját lakásodat egy elit környéken fogod megvenni.

2017. febr. 28. 20:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Öten vagyunk tesók. Szóval annak a híres lakásnak 6 szobásnak kéne lennie... Az Eötvösbe járok, remélem leszek valaki :D. Csak azt nem értem hogy miért nem mondják el nekem, hogy miért oda megyünk... Nem is láttam a lakást... De mindegy is. Korán fogok elköltözni otthonról
2017. febr. 28. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
lehet hogy szívesen látnának egy rómeó oldalán a szüleid
2017. febr. 28. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat elnéztem, azt hittem 4-es vagytok testvérek, de így még érdekesebb.

Menj és nézd meg a lakást - bár úgy tűnik, sokat nem számít a döntésüknél - de legalább fogod tudni miről van szó.

Még az is lehet, hogy jól fogod ott magad érezni, míg el nem tudsz költözni.

Sok sikert a további életedhez!:)

2017. febr. 28. 20:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Este még elmentünk megnézni a lakást. Szüleim bennt voltak. Csak két tesóm jött el velünk. Én kimentem a gangra körülnézni. A szomszéd 17 körüli fiúval elkezdtem beszélgetni. Amikor megkérdeztem h miért nem volt ma suliban: azért mert nem volt kedve. De máshova benne. Hova? A lyukamba. Na hát szépen otthagytam. Bennt a lajásban kiderült h 4 szoba van. Én az öcsémmel leszek egy szobában. Holnap segítenem kell pakolni, síszünetem van, ezért nem kell semmit csinálnom

(Nem tudom miért írtam le)

2017. febr. 28. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!