Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ilyet miből lehet venni? Nem...

Ilyet miből lehet venni? Nem értem.

Figyelt kérdés

Rengeteg családi ház, lakás, sorházi lakás kerül 20-30-40 millióba, de ezeket ki veszi meg? Miből lehet egyáltalán? Gondolom csak olyan családok akik keresnek fejenként legalább 250 ezret... Senki ne mondja nekem, hogy gyűjtött önerő + lakáskassza + 15-20 millió Ft hitel, mert azt nem a két szép szeméért adják. 4mFt-nak is 10 évre 40 ezer a törlesztője, akkor 20 milliónak 30-40 évre?

Tényleg érdekelne, csak kíváncsi vagyok.

2017. okt. 17. 06:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
31%

Nem kell cserélgetni Kérdező, de akkor be kell határolni az igényeket a lehetőségekhez!

Egyébként az ingatlanok ára országosan, településenként változik, általános ár nem létezik.

Ha te képes vagy elvonatkoztatni nagyvárosoktól és bevállalva az ingázást, a vonzáskörzetükben (mondjuk 20 km-es körön belül) keresgélsz, akkor olcsóbban találod meg ugyanazt az ingatlant.

Én Budapesttől 35 km-re élek és nagyon rendben levő Kádár-kockák vannak már 5-6 millióért. A menetidő Pestre 40perc. A vályogot meg nem kell leszólni, álltak már 100 éve és fognak állni még 100 év múlva is megfelelő karbantartás mellett, ami minden házra igaz, kivéve az új építésűeket, mert ezeknek zöme összedobált, silány szar.

2017. okt. 17. 10:53
 12/31 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a nők közül kevesen keresnek 250-et inkább a 150 körüli az általános.
2017. okt. 17. 10:56
 13/31 A kérdező kommentje:
#11-es erre kíváncsi lennék, ha megkérlek linkelnél néhány általad említett, BP közeli Kádár kocka házat, amiről úgy véled rendben van, és 8 millió alatti? Köszi
2017. okt. 17. 11:10
 14/31 anonim ***** válasza:
70%

Nem adsz a vályognak 10 évet se... ne zavarjon, hogy nem ritka a 200-300éves vályog... de rengeteg költő, író házát tökéletes állapotban tratják... de jártam már 1400as években épült vályogban... méltatlanul lenézett építőanyag lett... de ez csak a népbutításnak köszönhető...

Az én házam is 1700as évek végén épült...

2017. okt. 17. 11:21
 15/31 A kérdező kommentje:
Egyetlen ok ami tulajdonképpen zavarna, az pedig a rágcsáló. Ha van termény megjelenik, márpedig tyúkot minimum akarnék tartani majd. És fogja befúr a falba, szépen befészkeli magát, meggyengítve ezzel az egészet, ráadásul onnantól kezdve be/felázik.
2017. okt. 17. 11:40
 16/31 anonim ***** válasza:
50%

"Budapesttől 35 km-re élek és nagyon rendben levő Kádár-kockák vannak már 5-6 millióért. A menetidő Pestre 40perc"

Kérlek, írd meg a település nevét én is odaköltöznék!

2017. okt. 17. 11:41
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Macska...
2017. okt. 17. 11:45
 18/31 anonim ***** válasza:
55%

11-es vagyok

Szívesen megtenném, de a zömük nincs fent a Jófogáson, vagy az ingatlan.com-on, csak simán eladók, legfeljebb a kapura van kiírva.

De ha írsz privátot és eljössz, szívesen mutatok neked néhányat.

Addig is itt vannak ezek, nem válogattam, van benne jobb és rosszabb is.

Mindenesetre a Jófogáson közel 1ezer van fent most, 8millió alatt, Pest megyében.

(Azt ugye tudod, hogy a Kádár-kockák nagy része vegyes falazatú?)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. okt. 17. 11:53
 19/31 anonim ***** válasza:
55%
2017. okt. 17. 12:02
 20/31 A kérdező kommentje:
A listából a 2. találat ami az ideális, alap lenne, viszont gondolom nem véletlenül kerül csak annyiba, ilyen van itt Szabolcsban is, de az okait gondolom sejtitek...
2017. okt. 17. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!