Ti megvennétek így egy lakást?
Figyelt kérdés
Adott egy nagyon jó környéken lévő 4 emeletes.ház első emeletén lévö lakás. A ház most esii át a panelprogramon. A lakás modern, két éve lett felújítva, nem szükséges rajta semmit újítani és nagyon jó árban is kínálják. .viszont az erkélyablak utca frontra néz, amely egy főút mellett van. Okés, hogy azért fa is van előtte,de a akkor is aggaszt.. a lakás másik oldala a szemközti parkra néz, azzal nincs gond. Mégha zajszigetelö üveget is rakatunk be, akkor is bennem a félsz. Ti mit tennétek. Lemondanátok a lakásról?2017. márc. 10. 23:06
11/12 anonim válasza:
Ha forgalma főút akkor nem venném meg. Én erre nagyon kényes vagyok, olyan ház vagy lakás nem jöhet szóba ami forgalmas helyen van, vagy az ablakok oda néznek.
12/12 anonim válasza:
Ha forgalmas főút akkor nem venném meg. Én erre nagyon kényes vagyok, olyan ház vagy lakás nem jöhet szóba ami forgalmas helyen van, vagy az ablakok oda néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!