Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti megvennétek így egy lakást?

Ti megvennétek így egy lakást?

Figyelt kérdés
Adott egy nagyon jó környéken lévő 4 emeletes.ház első emeletén lévö lakás. A ház most esii át a panelprogramon. A lakás modern, két éve lett felújítva, nem szükséges rajta semmit újítani és nagyon jó árban is kínálják. .viszont az erkélyablak utca frontra néz, amely egy főút mellett van. Okés, hogy azért fa is van előtte,de a akkor is aggaszt.. a lakás másik oldala a szemközti parkra néz, azzal nincs gond. Mégha zajszigetelö üveget is rakatunk be, akkor is bennem a félsz. Ti mit tennétek. Lemondanátok a lakásról?
2017. márc. 10. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen főút, városon kívülre vivő számozott autóút? Tehát kamion, teherautó is jár?
2017. márc. 11. 00:22
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Engem ez nem zavarna, szóval meg.
2017. márc. 11. 01:38
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
az erkélyt nem tudod használni. Életmód kérdése a döntés. Ha sose mennél ki, csak tárolásra használnád, akkor oké, ha az erkélyen akarsz ebédelni, akkor nem oké.
2017. márc. 11. 03:43
 4/12 A kérdező kommentje:
A szentendrei útról letérve egy mellékútjáról lenne szó.
2017. márc. 11. 06:58
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

Miért van benned félsz? Nem értem a problémát. A zajtól félsz? hogy belátnak? A betöréstől?

Ha a zajtól, hát nem tudom, testvérem is forgalmas út mellett lakik, de olyan ablakuk van, hogy semmit nem hallani be. Én az erkélyt berácsoznám, és tennék oda valami laza szövésű gyéként, és az a betörők ellen is jó, meg ugye be dem látnak.

Én megvenném a lakást.

2017. márc. 11. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a tűréshatára a zajt illetően. Mi két hónapja költöztünk új lakásba, az előzőt, ami a második emeleten volt, azért adtuk el, mert előtte egy forgalmas út volt és képtelenség volt számunkra a normális életvitel.

Tavasztól őszig szeretünk nyitott ablaknál lenni, tv-t, rádiót hallgatni nem lehetett, csak ha mindkettő átlagon felül hangosan szólt. Nekünk sajnos a háló is a főútra nézett, aludni sem tudtunk a forgalom zajától. Az ember nem mindig csukott ablaknál létezik, nyáron, főleg nagy hőségben, kinyitná éjszaka és hát a légkondi sem megoldás, mert akkor is kell szellőztetni, különben büdös van.

Szóval te tudod, mekkora a család tűréshatára, először mi is elvoltunk, de évről-évre nőtt a forgalom és egyre fogyott a türelmünk.

Most egy extra csendes helyen lakunk, össze sem lehet hasonlítani, teljesen lenyugodtunk, mások a nappalaink, az éjszakáink, kihat az egész életünkre ez a nyugalom.

Jól gondoljátok meg.

2017. márc. 11. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Előzővel egyetértek, ahogy részletezte, én nem mennék főút mellé. Ki sem választottam volna, nem kéne róla lemondanom.
2017. márc. 11. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én odamennék több napszakban a házhoz, és állnék, hogy van-e rezgés pl., ami bemozgatja a házat, meg megkérdezném erről a szomszédokat.

Ha nem elég nyugis, lemondanék róla.

Természetes, hogy az árban meglátszik, ha valamiért nem kelendő a lakás!

2017. márc. 12. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem, semmiképp. A hely a legfontosabb egy ingatlannál.

Az állagát, állapotát lehet változtani, azonnal, vagy pénz hiányában lassacskán is fel lehet újítani.

De ha rossz helyen van (zajos, csúnya környék, nem kellemes szomszédok), azon soha nem tudsz változtatni.

2017. márc. 12. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Én magam sokáig éltem főút mellett, 5 méterre volt az ablaktól, de közben járda és füves sáv is volt, hiába volt sövény, a zaj és a rázkodás igen erős volt. (Kertes ház).

Ahol most élek, az országos főút melletti, szintén kertes ház, de az épület a hegyoldalban, a telek felső végében van. Thermo ablakokkal, terasszal, sövénnyel körbevéve. A terasz persze zajosabb, bent szirénán kívűl mást nem hallani.

Én nem bánnám, megvenném, legfeljebb a másik oldalra szellőztetnék.

2017. márc. 14. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!