Megvennétek egy olyan lakást, ahol kb 1,20 magas galéria van?
Nekem ugyanilyen van, amit leírtál.
Apum ácsolta még rég, fel lehet ülni, a magasság kb annyi lehet, amit írtál. Nekem nagyon jól szuperál, egy bonnelrugós matrac van fenn, amin alszom, így igazán nem vesz el sokat a magasságból. Nagyságra sem nagy, ugy 120x250 cm, tehát a matrac mellet még van vmennyi helyem, ahol a lépcsőn fel tudok menni, ébresztőóra, könyvek...
Alapvetően szeretem, nyáron picit melegebb van fennt, mint alul, de elviselhető, csak ajánlani tudom, azért ne bontsátok ám le!!! Helymegtakarításnak sem utolsó!!!
Ha a lakás minden további szempontból megtetszett, a galéria ne legyen a megvétel akadálya.
Ha semmiképpen nem tudjátok használni a galériát, akkor le is bontathatjátok, de jól belakva az alacsony belmagasságú rész is kihasználható. Ha a belmagasság engedi, akár magasabbra is lehet rakni, fekvőrésznek 80-100 cm-es magasság már elegendő.
Oroszi Ágnes
GalériaÉpítés, Cyrrus Bt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!