Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 68nm-es lakást garázzsal...

68nm-es lakást garázzsal együtt 8 millióért megvennétek?

Figyelt kérdés
Van már két gyerekünk és tervezünk egy 3.-at. Van egy nagy egy közepes egy kis szoba,kicsi fürdőszoba,Wc külön, közepes konyha,spájz,meg egy folyosó ahol van egy kis beépített szekrény meg a közepes szobában is van beépített szekrény,meg van egy erkély. Lent van két közös tároló,meg egy saját kis pince. Mennyire lenne élhető öt embernek? A gyerekek 3 és 1 évesek még kicsik,nyilván még 5-10 évig elég lenne szerintem.... De később? Tanácstalan vagyok.
2015. nov. 19. 21:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
tipikus panel lakásnak hangzik és rengetegen így élnek..
2015. nov. 19. 21:26
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

mi 74 nmen nottunk fel 4 emeletes panelben, 3an tesok. nem mondom jo lett volna egy kulon szpba (batyam volt kulon mi meg a noveremmel) de felnottunk es szerettem ott. ez se sokkal kisebb....de az nagyon jo kornyeken volt, 17 millaert adtak el a szuleim 8 eve.

meretre szerintem eleg mondjuk en tuti hitelt vennek fel es vennek egy ugyanekkora kertest agglomeracioba. de ha nem akrtok kerteset es onmagaban a 68 nm a problema, szerintem az eleg.

2015. nov. 19. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Én csak úgy, ha belátható időn belül el is adom. Nekem ez kicsi lenne három gyerekhez, de még kettőhöz is, ahogy nőnek. Mert vagy nem lenne saját szobájuk, vagy nem lenne rendes nappalink. Nekem pedig ezek fontosak. De mindenkinek mások az igényeik, a preferenciáik, ezt nektek kell tudnotok.
2015. nov. 19. 21:33
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem vennék. Három gyerekkel ez nagyon kicsi lenne. Mi 53nm2-es panelból költöztünk családi házba, akkor még csak két gyerek volt, de annyi cuccunk volt, hogy már konkrétan lépni sem lehetett volna. Gyűlöltem. Egy 15nm2-el nagyobb lakás nem sokat javított volna a helyzeten. Egy ekkora lakás egy gyerek plusz szülők felálással lehet élhető, de három gyerekkel semmiképp. Persze, ez csak az én véleményem. Ti döntésetek lesz.
2015. nov. 19. 21:35
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

Kérdés hogy hol?! Budapest I. kerület vagy Karakóröcsöge alsó-felső kültelek? Mert első esetben baromi olcsó, csapj le rá azonnal, második esetben meg NORMÁLIS?!

Meg az se mindegy, hogy mennyit kell majd rá költeni, milyen a fűtés stb...

Esetleg linkeld be a hirdetést az ingatlan rovatba és ott kérj tanácsot, hogy megéri-e?

6/17 anonim ***** válasza:

8-ért egy ekkora ajándék.

Errefelé min. 13-15 egy ilyen méretű lakás totál lepukkantan.

7/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Mondjuk igazuk van annak is függvénye, hogy hol, mert Budapesten ajándék áron kapnád... Befektetésnek is megvenném...
2015. nov. 19. 21:37
 8/17 anonim ***** válasza:

szerintem ennyi nm ilyen elosztással nagyon szerencsétlen...

a nagy szoba nyilván a nappali, a pici meg lenne a ti hálótok, a középső meg a gyerek szoba ahol 3 ágyat, szekrényt, íróasztalokat kell bezsúfolni.

a nm még jó is lenne, de nem ilyen elosztással. kérdés, hogy át tudjátok-e variálni? szerintem a 3 gyereknek azért 2 szoba kell, az egyik még nyilván nagyon picike lesz, ha csak tervben van, a nagy meg majd meg suliba, neki nyugis környezet is kell a tanuláshoz, nem játszat mellette a legkisebb. szóval ezek miatt nem venném meg.

2015. nov. 19. 21:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, telik-e nagyobbra. Ez 3 gyermekkel és nappali igénnyel kevés...

Nekem 80 nm-es házam van, ha feladom a nappalit, akkor lehet egy gyermekem saját szobával... Persze nyilván rengeteg többgyermekes család lakik 2 szobás lakásban is, s bizonyos kultúrákban és szegénységi szint alatt egy szoba van az egész családnak... De ez többnyire kényszer.

Ha van más lehetőség, nem választanék ekkora lakást.

2015. nov. 19. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Ennél a kérdésednél nem feleltek meg a válaszok?!

2015. nov. 19. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!