68nm-es lakást garázzsal együtt 8 millióért megvennétek?
mi 74 nmen nottunk fel 4 emeletes panelben, 3an tesok. nem mondom jo lett volna egy kulon szpba (batyam volt kulon mi meg a noveremmel) de felnottunk es szerettem ott. ez se sokkal kisebb....de az nagyon jo kornyeken volt, 17 millaert adtak el a szuleim 8 eve.
meretre szerintem eleg mondjuk en tuti hitelt vennek fel es vennek egy ugyanekkora kertest agglomeracioba. de ha nem akrtok kerteset es onmagaban a 68 nm a problema, szerintem az eleg.
Kérdés hogy hol?! Budapest I. kerület vagy Karakóröcsöge alsó-felső kültelek? Mert első esetben baromi olcsó, csapj le rá azonnal, második esetben meg NORMÁLIS?!
Meg az se mindegy, hogy mennyit kell majd rá költeni, milyen a fűtés stb...
Esetleg linkeld be a hirdetést az ingatlan rovatba és ott kérj tanácsot, hogy megéri-e?
8-ért egy ekkora ajándék.
Errefelé min. 13-15 egy ilyen méretű lakás totál lepukkantan.
szerintem ennyi nm ilyen elosztással nagyon szerencsétlen...
a nagy szoba nyilván a nappali, a pici meg lenne a ti hálótok, a középső meg a gyerek szoba ahol 3 ágyat, szekrényt, íróasztalokat kell bezsúfolni.
a nm még jó is lenne, de nem ilyen elosztással. kérdés, hogy át tudjátok-e variálni? szerintem a 3 gyereknek azért 2 szoba kell, az egyik még nyilván nagyon picike lesz, ha csak tervben van, a nagy meg majd meg suliba, neki nyugis környezet is kell a tanuláshoz, nem játszat mellette a legkisebb. szóval ezek miatt nem venném meg.
Attól függ, telik-e nagyobbra. Ez 3 gyermekkel és nappali igénnyel kevés...
Nekem 80 nm-es házam van, ha feladom a nappalit, akkor lehet egy gyermekem saját szobával... Persze nyilván rengeteg többgyermekes család lakik 2 szobás lakásban is, s bizonyos kultúrákban és szegénységi szint alatt egy szoba van az egész családnak... De ez többnyire kényszer.
Ha van más lehetőség, nem választanék ekkora lakást.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ennél a kérdésednél nem feleltek meg a válaszok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!