68nm-es lakást garázzsal együtt 8 millióért megvennétek?
Figyelt kérdés
Van már két gyerekünk és tervezünk egy 3.-at. Van egy nagy egy közepes egy kis szoba,kicsi fürdőszoba,Wc külön, közepes konyha,spájz,meg egy folyosó ahol van egy kis beépített szekrény meg a közepes szobában is van beépített szekrény,meg van egy erkély. Lent van két közös tároló,meg egy saját kis pince. Mennyire lenne élhető öt embernek? A gyerekek 3 és 1 évesek még kicsik,nyilván még 5-10 évig elég lenne szerintem.... De később? Tanácstalan vagyok.2015. nov. 19. 21:23
11/17 anonim válasza:
Hányszor kell még megkérdezni?
12/17 anonim válasza:
Nem. 2 gyereket sem vállalnék ekkora lakásba.
13/17 anonim válasza:
Nekünk elég lenne, de ahogy terhes lettem a 2. babával az ugyanekkora lakásunkat el is adtuk, végül 2x ekkora házat vettünk amit meg túl nagynak tartok, viszont árba kifogtuk. Ha nem a 4. emeleten van, vagy liftes a ház akkor vegyétek meg.
14/17 anonim válasza:
Előző vagyok, emlékszem a múltkori kérdésedre de ha ennyit vacilálsz megveszi más, mi 1 hét alatt adtuk el és alapból 3 ember között vaciláltunk akik alku nélkül vitték volna, a többinek csak azt mondtuk már hogy eladtuk, mert átjáróház lett az egészből, ha más mondja nem hiszem el, hogy így viszik-veszik a lakásokat...
15/17 A kérdező kommentje:
Azért itt nem annyira kelendők a lakások már egy éve árulják...
2015. nov. 20. 10:07
16/17 anonim válasza:
A szűk keresztmetszet a fürdőszoba. 5 embernek nem komfortos, ha csak 1 van.
Én ragaszkodom a sajáthoz, de felnőtt vagyok régóta.:)
Ha több kis helyiség van, ahol kialakítható, vagy valamiből leválasztható még egy, akkor jó lehet a lakás.
Gyerekeknek 8-9 éves kortól mindenképpen saját kis zug kell, ahova elvonulhatnak.
17/17 anonim válasza:
" Gyerekeknek 8-9 éves kortól
mindenképpen saját kis zug kell,
ahova elvonulhatnak."
Nem feltetlen kell. Sokan nõttek fel boldogan testverrel közös szobaban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!