Most négy milliót érő családiház mennyit fog érni 20 év mulva? Testvér kifizetés.
Adott kettő ház. Szüleim lakják őket. Egyik udvarán gazdálkodnak, másikat lakják.
Én fogom az egyiket bátyám a másikat örökölni vagy mindketten mindkettőt. Nincs eldöntve még.
Bátyámnak kellene a pénz. Én ki tudnám fizetni.
NI, de mégis mennyivel?
tehát a szülők még vígan élnek és gazdálkodnak ergo nem haldoklanak- de ti már az örökségen osztozkodtok.
Hát öreg... húzzátok le magatokat a budin.
És még valami. Ki tudja, mi lesz 20 év múlva? Lehet, hogy úgy lepusztul az egész környék hogy lósz@rt nem fognak érni. Ez a valószínűbb egy ilyen pusztuló, öregedő országban.
Nekem van egy kevés pénzem, házam is.
Bátyámnak meg egy gyereke, felesége. Egy anyósa a jófajtából :)
Menekülnének, de nincs semmiük.
Csak ez a kettő ház ami majd a miénk lesz. Szóval ha nem akar hitelt felvenni nincs sok kiút.
Amúgy nálunk a felmenőknél az volt a szokás, hogy még bőven életükbe beszéltek a dolgokról és lerendezték a gyerekeket még életükbe.
Nem akartak forogni a sírban mikor a gyerekek veszekednek az örökségen.
Lehet sok helyen bevett gyakorlat, h majd lesz valami. Nálunk nem!!
"Nálunk nem!!"
Tul sok sztorit hallottam, ahol ugyanigy alltak hozza, megis maskent alakultak a dolgok.
Ha segiteni akarsz a batyadon, adj kolcson neki. Aztan majd amikor odajuttok, meglatjatok, mennyit er a haz es lerendezitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!