Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Most négy milliót érő családih...

Most négy milliót érő családiház mennyit fog érni 20 év mulva? Testvér kifizetés.

Figyelt kérdés

Adott kettő ház. Szüleim lakják őket. Egyik udvarán gazdálkodnak, másikat lakják.

Én fogom az egyiket bátyám a másikat örökölni vagy mindketten mindkettőt. Nincs eldöntve még.

Bátyámnak kellene a pénz. Én ki tudnám fizetni.

NI, de mégis mennyivel?

2017. febr. 14. 14:50
1 2
 11/14 acelsziv ***** válasza:
64%

tehát a szülők még vígan élnek és gazdálkodnak ergo nem haldoklanak- de ti már az örökségen osztozkodtok.

Hát öreg... húzzátok le magatokat a budin.

És még valami. Ki tudja, mi lesz 20 év múlva? Lehet, hogy úgy lepusztul az egész környék hogy lósz@rt nem fognak érni. Ez a valószínűbb egy ilyen pusztuló, öregedő országban.

2017. febr. 15. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
A batyad okos. El akar adni valamit, ami nem biztos, hogy valaha az ove lesz. :D (Az erteket meg mar irtuk, hogy nagyon bizonytalan.) Hany olyan sztorit hallottam mar, hogy szulok oreg korukra enyhen gyagyasakka valtak es elkotyavetyeltek a lakast. Vagy megromlott a viszony a gyerekekkel es inkabb az egyhaznak ajandekoztak az orokseget. :D
2017. febr. 15. 14:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Nekem van egy kevés pénzem, házam is.

Bátyámnak meg egy gyereke, felesége. Egy anyósa a jófajtából :)

Menekülnének, de nincs semmiük.

Csak ez a kettő ház ami majd a miénk lesz. Szóval ha nem akar hitelt felvenni nincs sok kiút.

Amúgy nálunk a felmenőknél az volt a szokás, hogy még bőven életükbe beszéltek a dolgokról és lerendezték a gyerekeket még életükbe.

Nem akartak forogni a sírban mikor a gyerekek veszekednek az örökségen.

Lehet sok helyen bevett gyakorlat, h majd lesz valami. Nálunk nem!!

2017. febr. 15. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nálunk nem!!"

Tul sok sztorit hallottam, ahol ugyanigy alltak hozza, megis maskent alakultak a dolgok.

Ha segiteni akarsz a batyadon, adj kolcson neki. Aztan majd amikor odajuttok, meglatjatok, mennyit er a haz es lerendezitek.

2017. febr. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!