Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vegyek panelt vagy még gyűjtse...

Vegyek panelt vagy még gyűjtsek 4 évet? 33 éves vagyok

Figyelt kérdés
Sziasztok. Jelenleg csak panelre lenne pénzem, kb még 4 évig kellene gyűjtenem, hogy egy pici téglalakás összejöjjön. A panelokról nem sok jót hallottam, most is téglában élek a szüleimmel. Nem ciki szerintetek, hogy még azért nem költöztem el, mert nem akartam hitelbe vágni, a paneltól meg nagyon óckodom, az albérletet meg pénzkidobásnak találom. Köszi a válaszokat.

2017. jan. 27. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, nézd meg a jelenlegi hitelek kamatát, majd nézd meg az ltp-k hozamát!

Annyira jó most a helyzet a hitelfelvétre még a mostani magas árak mellett is.

10 éves fix hitelt 4 év alatt simán 0 Ft költséggel vissza lehet fizetni, ha ltp-t nyit az ember ugyanolyan értékben.

2017. jan. 28. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem ciki a szülőknél lakni. Én a helyedbe hitellel vennék téglát, most nagyon jók a hitelkamatok, ha megvan az önerőd jobban jársz, mintha gyűjtögetnél még.
2017. jan. 28. 09:34
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Mindenkinek mások az igényei.

Én megyeszékhelytől 20km-re vettem egy jó állapotú 3szobás vályog házat 2millióért, 6000nm telekkel...

Gyakorlatilag mára a kajámat a kertemből szerzem nem a boltból... sőt többletet termelek, amiből hétvégente piacon tudok annyit keresni, ami gyakorlatilag fedezi a rezsimet... innentől kezdve az amit "munkahelyen" keresek, azt mindet magamnak keresem... és arra költöm amire akarom... sokan szörnyűlködnek, mikor megtudják, hogy 90.000ret keresek... aztán mikor rájönnek, hogy azt mindet szabadon költhetem el, vagy spórolhatok belőle... mióta megvettem az új számítógépemet, azóta mostanában olyan havi 60.000ret félre tudok tenni...

Én panelban éhen halnék és 0forintom lenne...

2017. jan. 28. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

10: 15 millából akárhol vehet már egy garzont.

A mostani kínálatban a legdrágább környékeken, a Duna mellett is vannak ennyiért garzonok, és tip-top, liftes, cirkós polgári lakásokról beszélünk 30 nm körüli alapterülettel, akár full berendezve.

A Nagykörúton már 50 nm-es lakások vannak ennyiért.

2017. jan. 28. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:

#13 vagyok, kaptam egy "kedves" hitetlenkedő privátot mivel pár adat lemardt...

Jó időben biciklivel járok dolgozni vagy robogóval ami 3litert eszik 100-on, csak télen van ez a 2-3 hónapos időszak, mikor igen, lejön a fizumból még a közel 20000ft buszbérlet.

2017. jan. 29. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem gyakorlatilag meg is válaszoltad a kérdésed. Nem akarsz hitelt (teljesen érthető), albérletet pénzkidobásnak tartod, panelban nem éreznéd jól magad.

Ha úgy érzed van így is magánéleted, nincs feszültség az együttélés miatt, az a 4 év már "gyorsan" elrepül. Csak azért költözni mert más szerint ciki felesleges.

Amúgy nem olyan borzalmas a panel mint gondolod...:)

2017. jan. 31. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!