Miért ciki panelt venni lakni vagy abban élni? Miert hiszik azt hogy azt csak befektetesre kiadásra veszik?
Nagyfokú ostobaság így általánosítani.
A lakóközösség önmagát minősíti, talán nálatok így van, de nem mindenhol. Vannak normális közösségek is. Persze minél több ember lakik egy tömbben, annál nehezebb mindenkinek megfelelni, és akad egy zsörtölődő öregasszony vagy egy hisztis anyuka, de azért hogy kutyaszros kézzel megfogjuk a kilincset...basszus ne általánosíts már, hogy bunkó emberek csak panelben élnek!
én laktam ott is, most családi házam van.
óriási baromság, hogy a minimálbéresek laknak panelban.
tudod te, jelenleg mennyi egy panellakás?
én debreceni vagyok, 9-10 millió alatt nem lehet kapni még egy szoba konyhát sem! akinek kevés pénze van, az vidéken 3-5 millióért közepes állapotú családi házat vesz!
szóval rhadtul nem ez a vagyon fokmérője, hogy milyen lakásod van. egy csomó jól kereső ember él panelban.
a bunkóság meg... minél több pénzed van, annál jobb házad lehet, akkor annál jobb ember vagy? a fenét! a gazdagok többnyire bunkóbbak is, hisz megtehetik, és mindent megkaphatnak.
Nem ciki. Ki mit szeret. Én nem szeretem, de ismerek olyanokat akik nem hajlandóak csak panelben lakni.
A paneloknak nagyon jó beosztásúak szoktak lenni, kis nm-en is jó elrendezés. Régi bérházaknál (és sok háznál is) vadászni kell a jó elosztást. Laktam panelban, régi társasházban és (most) házban. Mindegyiknek van előnye-hátránya, kinek mi a fontosabb.
# 4
Hát én nem tudom te milyen környéken laktál, de én 14 éve élek az óbudai lakótelepen, és imádom. Csendes, rendezett, rendszeresen takarítva van maga a lépcsőház is, és igen, tartanak kutyákat elég sokan, de soha nem volt rá panaszom.
Szerintem az, hogy gáz panelban lakni, onnan ered hogy régen olcsó volt, a "lakótelepi suttyók" éltek itt, sok volt az önkormányzati lakás (ugye tévképzet, hogy csak a semmirekellő szutykok kapnak önkormányzatit). Aztán ez benne maradt az emberekben. Nyilván szívesebben laknék egy hatalmas családi házban szép nagy kerttel, de ezt osztotta az élet és én egyáltalán nem tartom ezt kínosnak.
Nem ciki. Ismerek olyanokat akik nem is laknának máshol.
Laktam panelban, társasházban és (most) házban, ha úgy alakul bármelyikben lakok.
Mindegyiknek van előnye hátránya, más szempont szerint jó és mindenkinek más szempontok szerint választ.
Az igaz, hogy befektetésre inkább veszik mint pl. házat, mert nem kell kertet gondozni, költeni rá annyit, viszont bérleti díj u.annyi vagy több, vagyis racionálisabb, praktikusabb arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!