Kazincbarcika mely részein érdemes panelt, társasházat venni?
Figyelt kérdés
Megtetszett a város, így Kazincbarcikára szeretnék költözni a közeljövőben. A várost költözés szempontjából nem nagyon ismerem.2017. jan. 15. 11:36
1/1 mi lenne válasza:
attól függ. pl. én a 26-os környékét nem szeretem a zaj és a víztisztító miatt.1 évig laktam ott albérletben, de volt olyan többször is, hogy éjszaka bekellet zárnom az erkély ajtót a kellemetlen szag miatt. fönt a piac környékén derkovics, árpád, dobó terek, ill. mátyás k, u,
a derkovicson irreálisan magasra taksálják az árat.
végül is ízlés, pénztárca kérdése.
amit még igen ajánlanék. először is a kiszemelt részen kérdezz rá a közös képviselőre, mert nem mindegy ! másodszor több ott lakót interjúvolj meg. privátban, ha gondolod írhatok. 82 óta lakkom itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!