Attól függ, hogy hol van. Ki kell számolni. Bekerülési költség, bérleti dij, stb.,
2016. nov. 25. 17:16
2/14 anonim válasza:
Nem attól függ hanem a helytől, a környéktől és a megközelíthetőségtől.
Amúgy csak panelt érdemes kiadni, mert esélyes, hogy lelakják.
2016. nov. 25. 17:48
3/14 anonim válasza:
Szerintem ahogy elkészülnek az új építésű csok házak kipukkad a panellufi.Ha tehetném egyértelműen új építésűt választanék jobb áron és könnyebben kiadhatóak mint egy panel.
Viszik mint a cukrot ha van egyetem és/vagy főiskola sok vagy éppen munka. Jó a rezsiköltség ezért szívesen bevállalják. Nagyon nhéz benne akkor kárt csinálni, mint az újban, akár csak egy kis hibázással. Kivétel a külföldi bérlők. - de az más kategória.
Ezeket érdeme gyűjteni, és azért rájuk nézni rendszeresen.
Jó állapotú használt bútort is olcsón kapni bele ami oda illik, hogy berendezze az ember.
2016. nov. 28. 07:49
6/14 anonim válasza:
Az új építésű lakásokkal az a baj h sokkal drágábbak mint a használtak, tehát annyira nem éri meg őket megvenni befektetési céllal. A bérlők meg úgyis lelakják.
2016. nov. 29. 13:26
7/14 anonim válasza:
Panel 80/hó Új építésű 160/ Hó.
Panel ára 10 év múlva jelen érték 70%-a Új építésű jelen érték 95 %-a.
2016. nov. 29. 16:34
8/14 anonim válasza:
7-es: egy jós veszett el benned.
2016. nov. 29. 23:52
9/14 anonim válasza:
Álmodozhatsz róla, hogy a Panel majd megtartja a jelenlegi irreális árát, de majd rájössz. Ahogy adják át az új lakásokat a panel visszatér a reális a jelenleginél 30-40%-al olcsóbb árához.
Befektetésnek panelt jelenleg csak a rövidlátók vesznek.
2016. nov. 30. 09:03
10/14 anonim válasza:
9-es: nem befektetésnek veszik a panelt, hanem lakni. Azok, akiknek csak erre van pénzük. A panel ár-értékarányt tekintve mindig is túlértékelt volt, azért mert mindig a kiskeresetűek voltak sokan... szerintem se ér meg 20 millát 50 négyzetméter panel, csakhát 20 milláért csak panel 50 négyzetmétert kapsz avagy semmit... igy lett túlértékelt a panel. Szerintem a paneles albérletek azok a megörökölt lakások, ahol a meghalt nagyszülők unokája még nem alapitott családot, és addig is hozza a pénzt a bérbeadás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!