Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik lakást vennéd meg?

Melyik lakást vennéd meg?

Figyelt kérdés

15 millió forintod van.ebből.

Budapest belvárosában vennél egy kis lakést, mondván, mindig eladható/kiadható lesz.

Budapest körüli városokban vennél nagyobb lakást, a főtérhez közel, lásd vác, gödöllő. Mert közel van pest, és full jó környéken, korző, belváros tudsz 2 szobás lakást venni.

FAlun házat vennél, nagy kerttel, amit elkezdenél művelni, hogy hétvégente piacozzál. egy kis mellékesért, kedvtelésért

2016. szept. 18. 09:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
De azoknak is van pereputtyuk, akik időnként megjelenhetnek.
2016. szept. 22. 11:40
 22/28 anonim ***** válasza:
92%
Értem. Ezek szerint minden fehér ember költözzön panelba, ahol nem kell a cigányoktól félnie.
2016. szept. 23. 08:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Vagy építtessen a házába biztonsági rendszert!
2016. szept. 23. 13:54
 24/28 A kérdező kommentje:

Hagyjad, MIquel, valaki mindenben probléműt lát.

És gazdálkodni akarsz? vagy bütykölni majd valamit, esetéeg, csak emberundorod lett, plűna, ha pl most Londonban vagy ami 10M város, és almaid netovábbja,a szentes vonzáskörzetében lévő zsákfaluban lakni, heti1 szer bemenni a városba, 6 havonta meg Budapestre

2016. szept. 23. 17:08
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem Londonban, hanem Németországban nyomom. De egyre jobban elszörnyedek, attól, amit itt meg kell ennem. Szinte semmi sem igazi már, minden műkaja. A zöldségek, gyümölcsök, mintha rajzolva kennének, olyan szépek, de mind színezve vannak. A gumisajtokról, felvágottakról nem is beszélve. 57 éves vagyok, végigettem pár évtizedet, meg tanultam is ezt-azt. Megvan tehát az összehasonlítási alapom. Tudom, termelőtől kellene vásárolnom. Csak nem látom be, hogy miért? Miért nincs joga az embernek a boltokban azt venni, amit szeretne? Miért kell külön utakon járnia, miért kell 3x annyit fizetnie azért, ami a világ legtermészetesebb dolgának kellene lennie?

Volt már egyszer 10 jó évünk. A nejem is, én is a pokol bugyrából kerültünk ki, akkor költöztünk vidékre. Kidobáltunk minden gyógyszert, azt ettük, amit megtermeltem, és meggyógyultunk. Aztán leégett mindenünk, s egy "barátunk" jóvoltából a biztosítótól sem kaptunk semmit. Most tehát újra akarom kezdeni azt az életet. Tavat akarok, mert csak annak a látványa tud igazán ellazítani, annak a partján tudok igazán írni. Erdőt akarok, amit naponta bejárhatok. Állatokat akarok, és nagy kertet.

Megkaptam az élettől, amit lehetett. Felejthető szerelmeket, boldog házasságot. Gyerekeket, egzisztenciát, pénzt, sikert. Utóbbiakat el is veszítettem. De ezek már nem vonzanak. Csendre vágyom.

2016. szept. 23. 18:18
 26/28 A kérdező kommentje:

FELEJTHETŐ SZERELMEKET :) EZ TETSZIK, VAGYIS SOKAT, Q...TÁL :) Németben annyira rossz az élelmiszer ipar? pedig azt hittem, hogy ránk magyarokra sózzák a pl német multik a hulladékot. Ők is azt ennék, akkor? pedig állítólag a magyar zöldség export 80%ban Németbe megy.

Hejj ha te tavat, erdőt aakrsz, akkor igen jó szakmád, kell, hogy legyen, mert ezek itthon is húzósok. bár egy fél hektáros tavat, még te is kiásol

2016. szept. 23. 18:24
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Na, igen, sajnálom, hogy ennyire nagyképűre sikeredett. Az erdő helyére tulajdonképpen csak egy kis pagonyt kell elképzelni, és a tó sem lesz nagyobb egy kb 100 m3-es pocsolyánál. De azért NEKEM ez erdő, meg tó.
2016. szept. 24. 08:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a kúria, amire gondolsz Vácon a József Attila sétányon van. Szeméttelepre néz(a gengszterváltásig az volt ott a Dunaparton, aztán betemették), és minden áradásnál odáig kiönt a Duna. Nyáron meg megesznek ott a szúnyogok. Ha valami program van a Dunaparton hatalmas tömeg van arrafelé, és dajdaj hajnalig. Ugyanakkor az ingatlanárak nem ezt tükrözik.
2016. okt. 16. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!