Ha fiatalon egyedül kellene lakást venned elfogadnád teljesen idegen emberek segítségét?
Szerintem ha magánszemélyek ingyen ajánlják fel a segítségüket, legyél nagyon óvatos.
Viszont ha olyasmire gondolsz, hogy ingatlanügynök ajánlja fel a segítségét, akkor nyugodtan elfogadhatod, mert pontosan tudod, hogy miért dolgozik. Ilyen helyzetben én lehetőleg olyan ügynökséget választanék, akik mindnt elintéznek, a hitelügyintézéstől a bejegyzésig végig kísérik az ügyletet. Így persze minden fázisból kapnak hasznot, de cserébe nem hagyják, hogy átverjenek téged.
Idegen emberek segítségét nem fogadnám el, csak akiket én bízok meg!
De egyszerűen megoldható a probléma, hiszen csak fel kell bérelni egy ingatlan értékbecslőt és egy ügyvédet.
És mivel ezeket saját magam keresem fel, nem lehet átverés a dologból.
Egy nagyobb ingatlanirodába is be lehet menni, és elintéznek mindent. Ha az embernek kételyei vannak, megbíz egy ügyvédet, hogy nézze át a szerződést.
Ha pedig az ingatlan ára a probléma, akkor pedig egy értékbecslőt. Egy értékbecslés kb. 15-25eFt. Ennyit megér hogy az ember ne bukjon milliókat!
Ezt találtam "hirtelen"
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!