Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha fiatalon egyedül kellene...

Ha fiatalon egyedül kellene lakást venned elfogadnád teljesen idegen emberek segítségét?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem értesz hozzá, semmi tapasztalatod lakásügyben. Idegenek felajánlják, hogy tanácsokat adnak neked, segítenek. Elfogadnád? Eszedbe jutna, hogy vajon miért segít? Szerinted ennek van valami hátránya? És ha elfogadod meddig mennél el? Személyes találkozó, közös lakásnézés vagy csak interneten keresztül?
2011. jan. 19. 08:04
1 2
 11/13 BlackSword ***** válasza:
Hát végtére most mit csinálsz??? Ugyanazt, csak kisebb horderejű kérdésben, és név nélkül...
2011. jan. 19. 15:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem más mikor úgy akar valaki segíteni, hogy tudja azt, hogy van 15-20M ft-od. Azért szerintem jogosan merül fel a gyanú, hogy miért ennyire segítőkész.
2011. jan. 20. 06:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha konkrét házat ajánl, akkor nem kizárt, hogy a tulajok bízták meg, és gyanútlanul hagyod, hogy átverjenek. Vagy a közeledbe akarnak férkőzni és kirabolni, sajnos a mai világban civilben nem jó üzlet az ártatlanságot vélelmezni. Inkább legyél gyanakvó.

És OVB-sben tényleg ne bízz, én ismerek nem egyet, hát a becsületes jelző egyikre se illik, inkább a szélhámos műmájer. Na nem mintha kerestek volna bármennyit is. XD

2011. jan. 21. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!