Melyik lakást vennéd meg?
15 millió forintod van.ebből.
Budapest belvárosában vennél egy kis lakést, mondván, mindig eladható/kiadható lesz.
Budapest körüli városokban vennél nagyobb lakást, a főtérhez közel, lásd vác, gödöllő. Mert közel van pest, és full jó környéken, korző, belváros tudsz 2 szobás lakást venni.
FAlun házat vennél, nagy kerttel, amit elkezdenél művelni, hogy hétvégente piacozzál. egy kis mellékesért, kedvtelésért
Egyiket se.
Debrecen belvárosában vennék.
Mert ott akarok. Ez volt a (hülye) kérdésed.
Azt se írtad le, milyen célból vennéd.
Ha kiadasra, akkor hogy jön ide a kertészkedés?
Ha saját lakhelynek, akkor mégis mi hogy dönthetnénk el. Pl. nem mindegy honnan mennyit ingáznál. Ebben az esetben pont olyan értelmes válasz a Debrecen, mint amilyen értelmes a kérdésed.
Budapest belvárosában 20 m2-es lyukat (volt wc vagy mosókonyha) kaphatsz ennyiért, megfordulni se tudsz benne. Ez NEM lakás!
Budapesti agglomeráció: ez sem az "ócsó" kategória, ha egyetem vagy főiskola van helyben. Pl. Gödöllő, Piliscsaba.
Az agglomerációs kisebb-nagyobb városok és nagyközségek: itt találhatsz, de a bejárás minimum 40 perc, mert a tömegközlekedés ma is olyan pocsék, mint húsz éve, amikor itt csak hétvégi telkek voltak. Kisebb családi házakat két-három éve még 13-17 millió közötti áron lehetett kapni, 600-1000 m2 telekkel. Ma minium 18 millió, de inkább 20-23 millió az átlag.
Amíg nem volt családom szívesen költöztem volna Pest belvárosba, saját kis lakásba, kolis voltam. Most inkább csendesebb, de jól elérhető kerületbe mennék.
Most Vácon lakom, nem belváros de elég közel hozzá, mondjuk pesti munka szempontjából jó lenne közelebb menni a vasútállomáshoz.
Falura nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!