Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik lakást vennéd meg?

Melyik lakást vennéd meg?

Figyelt kérdés

15 millió forintod van.ebből.

Budapest belvárosában vennél egy kis lakést, mondván, mindig eladható/kiadható lesz.

Budapest körüli városokban vennél nagyobb lakást, a főtérhez közel, lásd vác, gödöllő. Mert közel van pest, és full jó környéken, korző, belváros tudsz 2 szobás lakást venni.

FAlun házat vennél, nagy kerttel, amit elkezdenél művelni, hogy hétvégente piacozzál. egy kis mellékesért, kedvtelésért

2016. szept. 18. 09:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Vác sokkal szebb és nyugisabb hely, mint pl. Szentendre. Az már túlzsúfolt. Van vonatközlekedés (zónázó is, amelyik Pestig meg se áll), vannak buszok, van autóskomp (szigeten át a 11-re), van több autóútja, kisboltok, gyönyörű a Belvárosa. Sokat járok át, nekem tetszik.
2016. szept. 19. 10:11
 12/28 anonim ***** válasza:
57%

Életkor kérdése. Amíg fiatalabb voltam, fontos volt a város, a munkahely, a bevásárlási lehetőség, később a gyerekeimnek az óvoda, iskola közelsége.

Csak 40 fölött, amikor a gyerekek már önállóak voltak, akkor költöztem vidékre. jó nagy területre. Volt kis erdőm, kis tavam, nagy kertem, egy rahedli állatom. Nem azért, hogy piacozzak, hanem hogy saját magunknak megtermeljem a betevőt, mert a boltok polcairól vásárolható élelmiszernek csúfolt vackok hosszú távon csak megbetegítenek.

5 éve külföldre kényszerültem, de sietek vissza, és újra egy vidéki, kertes házban fogok ÉLNI. Mert városban csak LAKNI lehet.

2016. szept. 19. 14:07
 13/28 A kérdező kommentje:
sok sikert. szóval akkor most külföldön tolod, hogy aztán megvehesd életed délibábos tanyáját? ország melyik részével szimpatizálsz? mert azért a balatonkörnyékén nyugati szemmel is húzósok az árak, ahhoz kell jó pár év robot németben, londonban,... míg bácskiskun, békés megyében, már olcsón fóúri lakot kapsz
2016. szept. 19. 19:08
 14/28 anonim ***** válasza:

Falun házat + egy kis autót, hogy könnyebb legyen a bejárás :)

De csak olyan falun

1. ahonnét jó bejárni, nem napi 1 óra

2. ahol normális emberek laknak, nem egy lepukkant lebuj az egész, nem nyugdíjastelep, nem omlanak a házak

3. ahol van helyben pl. óvoda, bölcsőde, általános iskola, bank, posta meg talán egy kisbolt, szóval a legfontosabbak

2016. szept. 19. 20:25
 15/28 anonim ***** válasza:

A váci vagyok.

Deákvár központjában lakom, minden van helyben, vasút gyalog 10-15 perc.

A hely egész jó, a lakás kicsi már.

Előbb-utóbb költöztünk, talán a környékén, vagy a belvároshoz közelebb laknék szívesen, Pestre járás szempontjából ugye minél közelebb a vasúthoz, mondjuk itt meg bolt van sok... a helyijárat-választék elég siralmas, egy kocsink van.

Az Adyn azért vannak árak, Kisvácon a Dunaparton is kemény házikók vannak :-D

Mondjuk azok épülnek mindenfelé, Deákvár szélén is paloták vannak.

Csak ezeknek az ára.. khm...

15-ből inkább egy belvárosszéli vagy deákvári 4 emeletesbe lehet költözni.

Földváry kornyékre nem mennék, Kisvác nekem olyan kieső, a Budapesti főút kornyéke lehet még jó.

2016. szept. 19. 21:54
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

A házat már megvettem, most még a szomszéd telkét akarom hozzácsapni. Jó volt a sejtésed, Bács-Kiskunban fogok élni. Most hegyek között élek, s noha megvan ennek is a varázsa, úgy gondoltam, most pihentetem majd a szememet. :-))

Nem vagyok ugyan Petőfi, de valóban bele lehet unni a "fenyvesekkel vadregényes" tájba.

2016. szept. 20. 11:04
 17/28 anonim ***** válasza:
Bács-Kiskun, tanya a prérin, biztonsági személyzet nélkül semmit sem ér. Kirabolnak, agyonvernek az erre szakosodott náció kigyúrt tagjai. Próbáld ki, de nekünk el kellett hoznunk az anyósomat a szépen felújított tanyájáról, mert pár hónap alatt minden állatot elloptak, a kutyát megmérgezték, agyon is verték volna, ha nem üvölt a sziréna. A rendőrség meg nem tett semmit, szabadon rabolhatnak, ismeretlen tettesek, akik BMW terepjárókkal járnak!
2016. szept. 20. 11:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtam, vidékre, nem azt, hogy tanyára fogok költözni.
2016. szept. 21. 07:53
 19/28 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanaz, ha sok a nem napon barnult.
2016. szept. 21. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
A ház kiválasztásánál ez is szempont volt. 3 fő (egy család) kisebbség él a faluban.
2016. szept. 22. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!