Melyik lakást vennéd meg?
15 millió forintod van.ebből.
Budapest belvárosában vennél egy kis lakést, mondván, mindig eladható/kiadható lesz.
Budapest körüli városokban vennél nagyobb lakást, a főtérhez közel, lásd vác, gödöllő. Mert közel van pest, és full jó környéken, korző, belváros tudsz 2 szobás lakást venni.
FAlun házat vennél, nagy kerttel, amit elkezdenél művelni, hogy hétvégente piacozzál. egy kis mellékesért, kedvtelésért
Életkor kérdése. Amíg fiatalabb voltam, fontos volt a város, a munkahely, a bevásárlási lehetőség, később a gyerekeimnek az óvoda, iskola közelsége.
Csak 40 fölött, amikor a gyerekek már önállóak voltak, akkor költöztem vidékre. jó nagy területre. Volt kis erdőm, kis tavam, nagy kertem, egy rahedli állatom. Nem azért, hogy piacozzak, hanem hogy saját magunknak megtermeljem a betevőt, mert a boltok polcairól vásárolható élelmiszernek csúfolt vackok hosszú távon csak megbetegítenek.
5 éve külföldre kényszerültem, de sietek vissza, és újra egy vidéki, kertes házban fogok ÉLNI. Mert városban csak LAKNI lehet.
Falun házat + egy kis autót, hogy könnyebb legyen a bejárás :)
De csak olyan falun
1. ahonnét jó bejárni, nem napi 1 óra
2. ahol normális emberek laknak, nem egy lepukkant lebuj az egész, nem nyugdíjastelep, nem omlanak a házak
3. ahol van helyben pl. óvoda, bölcsőde, általános iskola, bank, posta meg talán egy kisbolt, szóval a legfontosabbak
A váci vagyok.
Deákvár központjában lakom, minden van helyben, vasút gyalog 10-15 perc.
A hely egész jó, a lakás kicsi már.
Előbb-utóbb költöztünk, talán a környékén, vagy a belvároshoz közelebb laknék szívesen, Pestre járás szempontjából ugye minél közelebb a vasúthoz, mondjuk itt meg bolt van sok... a helyijárat-választék elég siralmas, egy kocsink van.
Az Adyn azért vannak árak, Kisvácon a Dunaparton is kemény házikók vannak :-D
Mondjuk azok épülnek mindenfelé, Deákvár szélén is paloták vannak.
Csak ezeknek az ára.. khm...
15-ből inkább egy belvárosszéli vagy deákvári 4 emeletesbe lehet költözni.
Földváry kornyékre nem mennék, Kisvác nekem olyan kieső, a Budapesti főút kornyéke lehet még jó.
A házat már megvettem, most még a szomszéd telkét akarom hozzácsapni. Jó volt a sejtésed, Bács-Kiskunban fogok élni. Most hegyek között élek, s noha megvan ennek is a varázsa, úgy gondoltam, most pihentetem majd a szememet. :-))
Nem vagyok ugyan Petőfi, de valóban bele lehet unni a "fenyvesekkel vadregényes" tájba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!