Ti vállalnátok akar napi 40-50kmes ingázást? Cserébe ha kastélyban laknál.
"1-1,5 órát nyernék az életből, az egy évben 20-30 óra."
Elírtam, nem egy évben, hanem egy hónapban, az egész évre vetítve 240-360 óra, nagyjából annyi idő mint 1,5-2 hónap tiszta munkaidő...
MZ.per.X:
"egész évre vetítve 240-360 óra"
- így már érthető :)
"ha már pénzem van dögivel, akkor már inkább lenne egy kisebb házam de közelebb"
- sajnos a mostani árak miatt valóban nehéz a csere, mert az áremelkedés leginkább a belvárosi részen volt jelentős
- 2012-ben más volt a helyzet, először a város szélén vettem majdnem egy telket, hogy építkezzek, de rájöttem, hogy nekünk túl sok a belvárosi melóba majd 1 óra oda és 1 óra vissza; majd a belvárosi részen találtam egy romos lepusztult sorházat(3szoba+tetőtér+pince+kert) olcsóért és azt újítottam fel, olcsóbban jöttem ki mintha építkeztem volna az említett telken, igaz a kert jóval kisebb mint kint lett volna, de legalább van saját autóbeállóm is, így nem kell keresgélem helyet
- viszont vannak barátaim, akik inkább laknak BP közeli településen, mert nem szeretik a belvárost és a kertjük is sokkal nagyobb, de sokat utaznak emiatt, ezért(is) írtam, hogy mindenkinek más a fontosabb a választásnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!