Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti vállalnátok akar napi...

Ti vállalnátok akar napi 40-50kmes ingázást? Cserébe ha kastélyban laknál.

Figyelt kérdés
Ha mondjuk megveszel egy kastélyt a belvárostól 40-50km-re de nagyon szép stb. viszont messze van?
2016. márc. 21. 22:37
1 2
 11/12 MZ.per.X ***** válasza:

"1-1,5 órát nyernék az életből, az egy évben 20-30 óra."

Elírtam, nem egy évben, hanem egy hónapban, az egész évre vetítve 240-360 óra, nagyjából annyi idő mint 1,5-2 hónap tiszta munkaidő...

2016. márc. 23. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:

MZ.per.X:

"egész évre vetítve 240-360 óra"

- így már érthető :)

"ha már pénzem van dögivel, akkor már inkább lenne egy kisebb házam de közelebb"

- sajnos a mostani árak miatt valóban nehéz a csere, mert az áremelkedés leginkább a belvárosi részen volt jelentős

- 2012-ben más volt a helyzet, először a város szélén vettem majdnem egy telket, hogy építkezzek, de rájöttem, hogy nekünk túl sok a belvárosi melóba majd 1 óra oda és 1 óra vissza; majd a belvárosi részen találtam egy romos lepusztult sorházat(3szoba+tetőtér+pince+kert) olcsóért és azt újítottam fel, olcsóbban jöttem ki mintha építkeztem volna az említett telken, igaz a kert jóval kisebb mint kint lett volna, de legalább van saját autóbeállóm is, így nem kell keresgélem helyet

- viszont vannak barátaim, akik inkább laknak BP közeli településen, mert nem szeretik a belvárost és a kertjük is sokkal nagyobb, de sokat utaznak emiatt, ezért(is) írtam, hogy mindenkinek más a fontosabb a választásnál!

2016. márc. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!