Ilyen körülmények közé vállalnátok a babát? Akkor is, ha ő hallani sem akar róla?
Nem vállalnék.
Együtt élsz valakivel, aki nem a gyereked apja. Ráadásul a gyereked apja sem egyedülálló és ráadásul nem is akarja a gyereket.
És hogy képzeled aztán, ha megtartod mégis? Azt mondod az élettársadnak, hogy tőle van? Vagy elmondod neki, hogy megcsaltad és nem az ő gyereke? Anyagilag nyilván támogatást nem fogsz kapni, egyedül fogod felnevelni a nagy hitel mellé még?
Ezt neked kell eldöntened. Ha vállalod, akkor azt is vállalnod kell, hogy egyedül neveled fel.
Azt is gondold át, hogy ha nem a szívedre hallgatsz, akkor iszonyú lelkiismeretfurdalásod lesz, talán életed végéig. Ez a baba valamiért nagyon jönni akart.
Kedves kérdező!
Nem az itteni válaszok alapján fogod eldönteni hogy megtartod-e a babát vagy sem. Itt sok nőnek meg kell szenvedni azért, hogy sok-sok év után sikerüljön a baba és olyan házasságba kapcsolatba ahol igazán szeretik egymást és mégsem jön, pedig megérdemelnék. Itt vagy te aki megcsalta a párját és egyből terhes lesz. Szerintem gondolkodj egy kicsit, hogy mi lenne ha te lennél abba a helyzetbe, hogy évekig nem jön a baba pedig olyan társad van akit szeretsz és mindennél jobban meg akarnád ajándékozni egy gyermekkel. Szerintem az egész életedet át kell gondolnod és feltételezem nem 20 éves vagy ezért a te döntésed megtartod-e de ha szexeltél vállald a következményeit. Egy életről beszélünk nem egy kiló krumpliról a piacon. Én boldog házasságban élek 10 év után lettem terhes de elvetéltem két éve és azóta sem jön a baba. Vállald a felelősséget a tetteidért. Ha elveteted azt is azért mert neked úgy könnyebb lesz a jövőben? Ezt nem mi válaszadók döntjük el hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!