SOS valakinek segített már a palástfű tea? Aki babát akar. Többi lennt
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk újra babát,mert az elsőt elvesztettük sajnos.Igaz mégcsak4 hónapja lessz hogy probálkozunk,de minden terhes nő és anyuka láttán összeszorul a szivem hogy én nemszülhettem meg az enyémet.Így vitaminokat már csak folsavat szedek mert sokat híztam a többitől,azt inkább gyümölcs vagy más formájában szedem.De úgyhallottam a palástfű tea is segíthet sárgatestet képezni h a pici megmaradjon vagy hogyis mondták,van akinek ez segített?Jólenne valami egyszerübb megoldás hogy sikerüljön.A ciklusaim 31-32naposak.És áltbn 5-6napos menszesz,párommal együtt voltunk 4.-5.-7.-11.-14.-16.-19.-20án is, igaz 4.én mult el a havim.De valaki szerint így reménykedhetek?:$2013. aug. 21. 07:15
1/1 anonim válasza:
Szia. Mi pár hónapig próbálkoztunk, de nem jött össze a baba. Aztán kipróbáltam a palástfű cickafark barátcserje szedését, és rögtön az első teázós hónapban teherbe estem. Nem tudom, hogy ennek köszönhetően-e, vagy sem, szerintem segíthet. Azóta sajnos már nem vagyok terhes, mert 6 hetesen elhalt a baba, nem volt szívhang, de ha újra próbálkozunk, szerintem egyből bevetem majd ezt a kombinációt megint. Sajnálom hogy Te is elvesztetted a babád, de azért annak utánajárhatnál, hogy a progeszteron szinted rendben van-e. Mert nálam is valószínűleg az volt, hogy a palástfű és a barátcserje megnöveli a progeszteron (sárgatest) szintet, ez segített teherbeesni, de ha sárgatest elégtelenségben szenved valaki, akkor a teherbeesés után is kéne szedni valami progeszterontermelő gyógyszert (pl. utrogestant vagy duphastont), mert a progeszteron alacsony szintje is okozhat vetélést, elhalást. Sajnos akkor ezt még nem tudtam, és lehet nálam is ez volt a baj, mert nem szedtem semmit. Szóval ez egy utánajárást megér. Szóval a palástfűteát idd nyugodtan, szerintem ártani nem árthat. Üdv:T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!