Elég változóak a ciklusaim. Van, hogy 36 napra jön meg, van, hogy 42 vagy akár 47 is volt már. A cickafark és palástfű tea rendezi a ciklusom? Babát szeretnénk.
Nem biztos hogy rendezi. Attól függ mi az okozója. Ihatod nyugodtan, elvileg segít, de érdemes lenne elmenned nőgyógyászhoz is, hogy kiderítse az okát a hosszú ciklusoknak.
Minden jót kívánok!
Hajjaj nekem pont ilyen panaszaim voltak, és évek teltek el mire kiderült (teljesen véletlen) hogy mi a probléma.
Hogyha valóban babát szeretnétek, legyen az első hogy orvos, és kérsz egy teljes hormonvizsgálatot, és nézess egy pajzsmirigyet is!!!! AMennyiben a TSH-d 2 fölött van, akkor akármit mond a nőgyógyász, akármit a háziorvos, akkor is endokrinológushoz kell menni. Babó 2TSH alatt marad meg!
Ezt ne hagyd annyiban ha tényleg babára vártok, mert ha valami gond van, akkor az nem egy-két hét kikezelni.
Ilyen ciklust kizárt hogy rendezzen a tea, sőt volt akinek még jobban kitolta.
Egyébként hogy megnyugtassalak, én a 25-ik napomon estem teherbe, az egyébként reménytelennek kikiáltott ciklusaimmal! :)
Jó ha mérsz ébredési hőt, vagy ovutesztelsz, jó az ha tisztában vagy a ciklusoddal, és az orvosodnak is segítség lesz!
Minden jót, és szorítok a továbbiakhoz!
Üdv:
34 hetes kismami
(Előző vagyok)....bocsánat, de most olvasom hogy Closti.....:(:(....ezért is fontos hogy pajzsmirigyt is nézess, mert velem 6 hónapi Clostilbegytet szedettek be egy év alatt, és babó nem jött, ha meg mégis, akkor nem maradt meg. Erőszakkal érlelték a tüszőimet, amik a pm miatt betegek voltak, sőt a végén egy kis PCO-m is lett miatta.....
De a lényeg megvan! :)
Fontos hogy nagyon jó szakembert találj, és ha bármi kétséged van, vagy úgy érzed nem a TE orvosod, nem tesz meg mindent érted lépj tovább, ne hagyd magad évekig kezelgetni hiába...
Kedves utolsó. Nincs igazad, mert a 36 nap az még rendben van, nekem annó a 19. nap volt pém és teherbe is estem, DE a 42-47 napos ciklus már egyáltalán nem normális, és ezt az orvosok is megmondhatják. Nem lehet tudni hogy van-e pé vagy sem, ezért kéne orvoshoz mennie. Inkább menjen feleslegesen. Babavállalás előtt amúgy sem árt. Legalább egy rákszűrést csinálhat a doki...
2. válaszoló voltam
Minden hónapban van tojásfehérje szerű folyásom rendesen, tehát akkor tájban van peteérésem elvileg. Kb. rá 14-15 napra meg is jön. Ez sem biztos, hogy peteérést jelent?
Lelki dolgok mennyiben befolyásolják? Amíg nem foglalkoztam a babakérdéssel, addig 33-38 nap közöttiek voltak a ciklusaim. Nagy ritkán 40 nap körüli. Mióta figyelem magam és babát szeretnék, azóta mintha megbolondult volna minden.Kérlek írjatok.
Szia ismét,2. vagyok. Azt nem írtam hogy nincs tutira peteérésed, csak azt hogy az ilyen hosszú ciklus nem normális. Viszont ettől még lehet pé-d, csak akkor legyetek együtt. Én azért a helyedben elmennék nőgyógyászhoz, hogy biztosat mondjon, miért lett ilyen hosszú a ciklusod.
Kívánom hogy mielőbb babás legyél!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!