Ilyen körülmények közé vállalnátok a babát? Akkor is, ha ő hallani sem akar róla?
4-es vagyok.
Mi is sokáig vártunk a babára, és közben el is veszítettem egy babát. Sajnos az élet ilyen, mindenkinek mást kell megtanulni. Nem dönthetsz az alapján, hogy másoknak mennyire nehezen jön a baba, hiába adnának meg érte bármit. Te nem abban a helyzetben vagy, hanem a sajátodban.
Mások véleményét kéred, de mindenki csak a saját fejével tud gondolkozni. Én nem tudnék másképp nézni az abortuszra csak úgy, hogy megölöd a babát. Védekezés mellett jött egy titkos kapcsolatban... Ezért írtam, hogy nagyon jönni akart. Mindenképpen másra leszel utalva akár megtartod, akár nem. Mérlegelned kell, hogy kitől akarsz függni, a szüleidtől, vagy az élettársadtól, akihez csak a hitel köt. A szíved súg valamit, az eszed mást mond. Csak te dönthetsz, és ne hallgass másra, mert neked kell a döntésed következményeit viselned.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!