Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol érdemes lakást venni és...

Hol érdemes lakást venni és milyet Bp-en? Többi lent..

Figyelt kérdés
Segítséget kérnék ki mit javasol, Bp-en kiadásra hol és milyen típusú lakást érdemes venni? Ahogy nézem inkább a külső kerületek jöhetnek szóba, ami még viszonylag megfizethető. Jelenlegi max.keret: 51 m. Olyat szeretnék ami értékálló, könnyen kiadható, garzon is jó, de inkább másfél szobás ami előnyös. Mit javasoltok? Fontos, hogy később könnyen el lehessen adni. Egyáltalán tégla vagy panel? Mely kerületekben érdemes nézelődni, azon belül utca is érdekel, ami normális környék. Ott tartok, hogy újépítésűt veszek drágábban kicsit, mert nagyon keves most az eladó lakás, és az is drága. Várni nagyon nem szeretnék, ha nem muszáj a drágulás miatt.
febr. 16. 15:00
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
+ infó legalább 200 ezerért szeretném kiadni. Azt nem írtam, hogy olyat szeretnék, amire nem kell már költeni, felújítani. Köszönöm a hasznos tanácsokat!
febr. 16. 15:06
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

"Fontos, hogy később könnyen el lehessen adni. "

Liftes

napos

csendes

utcai

erkélyes

jó elosztású

jó lakóközösség

busz, villamos, metró sétatávolságra.

A hérás az felújítandó, azt tudd, olyat ne vegyél!

Már nem engedélyezik újonnan telepíteni.

Mindent gyorsan el tudsz adni megfelelő áron.

febr. 16. 16:04
 3/39 A kérdező kommentje:
Kerület? Engem konkrétan az is érdekel:))
febr. 16. 16:16
 4/39 A kérdező kommentje:
Amit írtál tégla gondolom.
febr. 16. 16:17
 5/39 A kérdező kommentje:
Én most úgy jártam, hogy jó áron adtam el, legalábbis úgy tűnt, de most venni nem tudok:(
febr. 16. 16:18
 6/39 anonim ***** válasza:

3: Ilyen MINDEN kerületben van!

Egy kerület akkora, mint 2-6 Mosonmagyaróvár.

Nem igaz, hogy nem vagy tisztában vele, mekkora városról beszélünk...

Téglában, panelben és csúszózsalusban is van ilyen.

Kerületenként számtalan helyen.

febr. 16. 16:18
 7/39 A kérdező kommentje:
De az a lenyeg hol vegyek ami ertekallo, konnyen kiadható, konkret kerulet! Pl. a Havannan erdemes venni?
febr. 16. 16:29
 8/39 A kérdező kommentje:
Es az is dilemma hogy panel vagy tégla. Annyira nincs választék, hogy elvesztem teljesen, sorry.
febr. 16. 16:30
 9/39 A kérdező kommentje:
Az összeget odaírtam, sajnos a Rózsadomb nem fér bele:))) 51m- ért keresek. Nagyon max. 52 és jó állapotút, amihez nem kell hozzanyúlni.
febr. 16. 16:32
 10/39 anonim ***** válasza:

7: Mindenhol könnyű lehet, ár kérdése.

Az egyik helyen 400 000 egy 51 nm-es lakás, a másik helyen 170 000 Ft.

A kiadás könnyűsége a reális bérleti díj miatt lesz, nem az elhelyezkedés miatt!

Illetve most ár alatt lehet csak kiadni!!

Nem könnyű most kiadni, én 6 hónapja hirdetem képekkel, nincs érdeklődő.

Eladásra meghirdettem kép nélkül, kevés adattal, két hét alatt 8 érdeklődő volt.

300 000 a bérleti díj, 68 M az eladási ár...

ingatlan.com-ba beírod a paramétereket, sorrendbe teszed nm-ár vagy vételár szerint és meglátod, melyik tetszik.

febr. 16. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!