Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen kisvárosban érdemes...

Milyen kisvárosban érdemes lakást/házat venni?

Figyelt kérdés
Jelenleg Budapesten élek de nem szeretem, költöznék a párommal kisvárosba. Szolnok,Cegléd, Debrecenről mi a véleményetek?

tegnap 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a végzettséged?

Ezekben a városokban, amiket írtal, alig van munka.

tegnap 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül egyik se "kis" város.

Cserébe viszont meló nehézkes.

Viszont előny, hogy legaláb van némi infra, pl Debreenben van egészségügy. Illetve vonat van mindenhol, így környező helyekre el lehet jutni, bár nem megbízható egyik se.

tegnap 10:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Budapesthez képest kisebb város.

Kisgyermeknevelőnek tanulok és ebben is szeretnék elhelyezkedni.

Budapesten több a lehetőség munka miatt viszont nem szeretem a várost. Nagy, zajos, sok az ember. Én nyugodtabb ember vagyok szeretem a csendet a nyugalmat. Ha kintebb költözünk az sem teljesen opció mert ugyanúgy be kell járni a városba dolgozni. Így olyan várost keresnék ahol van kellemes családias környezet, kisebb és van azért lehetőség is. Szeretném felmérni a terepet. Dunántúl nem nagyon jönne szóba mert messze van a családhoz. Köszönöm a válaszotokat előre is.

tegnap 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én debreceni vagyok, itt azért kksgyermeknevelőből nincs hiany.
tegnap 11:07
 5/6 A kérdező kommentje:

#4es

Tehát nehéz elhelyezkedni a szakmában ott?

tegnap 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha költözni akarsz először a munkalehetőségeket nézd meg, hogy a te szakmádban van-e lehetőség elhelyezkedni a kinézett településen vagy környékén, és azon belül mennyi a fizetés a Budapestihez képest. Lehet hogy találsz állást, de sokkal kevesebb fizetésért mintha Budapesten maradsz, de lehet hogy nincs különbség mert felsőfokú végzettség esetén pedagógus bértábla szerint kapod a fizetésedet és sehol sem adnak ehhez plusz juttatást. (ezt nem tudom, csak előre tisztázandó kérdés) Helyedben én maradnék Pest megyében, ha minden kötél szakad akkor be tudjál járni dolgozni Budapestre. Ezért Cegléd nem olyan rossz választás lehet, de szerintem Gödöllő jobb választás.
tegnap 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!