Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek okkal haragszom...

Szerintetek okkal haragszom az ingatlanosomra?

Figyelt kérdés

Szeptember óta árulom a kertes házunkat,és egy ingatlan közvetítőt bíztam meg az értékesítéssel,mert elköltöztünk 300 kilométerrel távolabb.

Eleinte szimpatikus volt a hölgy,ügyvéd végzettséggel rendelkezik, gondoltam ez majd előnyömre válik a papírok elkészítésekor,ha elmegy a ház.

Sajnos több hibát is vétett mostanában,amiért haragszom rá.

Rendszeresen elfelejt bezárni maga után,a melléképület ajtajait mindig nyitva hagyja.

A múltkor jött egy család 2 pici gyerekkel.Sáros cipővel mindent összejárkáltak,az új szőnyeg is vastagon sáros lett.Sáros cipőnyomok vannak a falon is.

Ha már a szülők nem szóltak a gyerekekre, legalább ő szólhatott volna a szülőknek!

És azt sem vette észre,hogy az egyik érdeklődő felnyitotta a vízóra akna tetejét,és az úgy volt hagyva 2 hónapig,míg haza nem mentünk.Csak remélni tudom,hogy nem fagyott szét az óra!

Kértem,hogy módosítsa a hirdetést,hogy mivel nem nagyon van jelentkező,így már hajlanánk arra is,hogy elcseréljük egy lakásra.Azzal nem lenne annyi gondunk,pl.fűnyírás miatt haza utazgatni nyáron.

Ez 3 napja volt,persze még mindig nem módosított a hirdetésen.

Egyébként nagyon szép ház,és nagyon jó áron adjuk,csak az a baj,hogy a szomszédban állatokat tartanak,és van 2 ugatós kutya is.Ez szokott lenni az ok,hogy nem veszik meg,nem az ár.

Szerintetek lecseréljem másik ingatlanosra?

jan. 15. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok...egyértelműen felbontanám Vele a szerződést, feltéve ha nem jár anyagi veszteséggel. amennyi mégis azzal járna írásban szólítanám fel mindarra, amit leírtál.
jan. 16. 11:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Milyen ügyvéd lehet az, aki ingatlanosnak csapódik??:D Már itt sejthető, hogy nem egy észlénnyel hozott össze a sors.
jan. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!