Szerintetek okkal haragszom az ingatlanosomra?
Szeptember óta árulom a kertes házunkat,és egy ingatlan közvetítőt bíztam meg az értékesítéssel,mert elköltöztünk 300 kilométerrel távolabb.
Eleinte szimpatikus volt a hölgy,ügyvéd végzettséggel rendelkezik, gondoltam ez majd előnyömre válik a papírok elkészítésekor,ha elmegy a ház.
Sajnos több hibát is vétett mostanában,amiért haragszom rá.
Rendszeresen elfelejt bezárni maga után,a melléképület ajtajait mindig nyitva hagyja.
A múltkor jött egy család 2 pici gyerekkel.Sáros cipővel mindent összejárkáltak,az új szőnyeg is vastagon sáros lett.Sáros cipőnyomok vannak a falon is.
Ha már a szülők nem szóltak a gyerekekre, legalább ő szólhatott volna a szülőknek!
És azt sem vette észre,hogy az egyik érdeklődő felnyitotta a vízóra akna tetejét,és az úgy volt hagyva 2 hónapig,míg haza nem mentünk.Csak remélni tudom,hogy nem fagyott szét az óra!
Kértem,hogy módosítsa a hirdetést,hogy mivel nem nagyon van jelentkező,így már hajlanánk arra is,hogy elcseréljük egy lakásra.Azzal nem lenne annyi gondunk,pl.fűnyírás miatt haza utazgatni nyáron.
Ez 3 napja volt,persze még mindig nem módosított a hirdetésen.
Egyébként nagyon szép ház,és nagyon jó áron adjuk,csak az a baj,hogy a szomszédban állatokat tartanak,és van 2 ugatós kutya is.Ez szokott lenni az ok,hogy nem veszik meg,nem az ár.
Szerintetek lecseréljem másik ingatlanosra?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!