Szerintetek okkal haragszom az ingatlanosomra?
Szeptember óta árulom a kertes házunkat,és egy ingatlan közvetítőt bíztam meg az értékesítéssel,mert elköltöztünk 300 kilométerrel távolabb.
Eleinte szimpatikus volt a hölgy,ügyvéd végzettséggel rendelkezik, gondoltam ez majd előnyömre válik a papírok elkészítésekor,ha elmegy a ház.
Sajnos több hibát is vétett mostanában,amiért haragszom rá.
Rendszeresen elfelejt bezárni maga után,a melléképület ajtajait mindig nyitva hagyja.
A múltkor jött egy család 2 pici gyerekkel.Sáros cipővel mindent összejárkáltak,az új szőnyeg is vastagon sáros lett.Sáros cipőnyomok vannak a falon is.
Ha már a szülők nem szóltak a gyerekekre, legalább ő szólhatott volna a szülőknek!
És azt sem vette észre,hogy az egyik érdeklődő felnyitotta a vízóra akna tetejét,és az úgy volt hagyva 2 hónapig,míg haza nem mentünk.Csak remélni tudom,hogy nem fagyott szét az óra!
Kértem,hogy módosítsa a hirdetést,hogy mivel nem nagyon van jelentkező,így már hajlanánk arra is,hogy elcseréljük egy lakásra.Azzal nem lenne annyi gondunk,pl.fűnyírás miatt haza utazgatni nyáron.
Ez 3 napja volt,persze még mindig nem módosított a hirdetésen.
Egyébként nagyon szép ház,és nagyon jó áron adjuk,csak az a baj,hogy a szomszédban állatokat tartanak,és van 2 ugatós kutya is.Ez szokott lenni az ok,hogy nem veszik meg,nem az ár.
Szerintetek lecseréljem másik ingatlanosra?
Én felmondanék neki, igen.
Sőt, tartozik kártérítéssel is.
Egy ügyvdet kérdezz meg!
Köszönöm!
Mondjuk,ha jobban belegondolok:
Milyen ügyvéd az,aki ingatlanozásra kényszerül?
Különben sokan elhajtják a KP-s vevőket.
Tehát megkárosítják az eladót és az érdeklődőt is.
Valamilyen lehetőséget hagyj az érdkelődőknek, hogy TÉGED érjenek el!
Pl. egy jófogás-hirdetést vagy valamit.
"csak az a baj,hogy a szomszédban állatokat tartanak,és van 2 ugatós kutya is."
Ilyen házat vettem aprópénzért. Kb 5 évig hirdették. Igazi Jockey Ewing volt a szomszéd. 1,5 méter magasan volta kerítésre pakolva a tehén szar meg mi egyebek..
Miután megvettem a házat, szépen fotóztam mindent és jelentettem a nébihnek. Nagyon szép bírságot kapott, a szart el kellett szállítania és külön zárt helyet kialakítani a tárolására. Az állatoknak a negyede se maradt meg, de azoknak is fel kellett újítani a helyüket. A kutyáik se voktak se chipelve, se oltva, láncra voltak verve. Azok is eltűntek, mert miután lekerültek a láncról, megharapták Jockeyt 😂 Kb 5x még visszajöttek ellenőrizni, pénzbüntetést is kapott még.
Tehát erősen ajánlom a nébihet!
Ingatlanossal csak rossz tapasztalatom van. Területi szakértő, ilyen olyan végzetség, de semmit sem tudtak felmutatni.
Keress mást, esetleg, ha van a környéken ismerősöd beszéld meg vele, hogy te magad hirdeted a házat és szükség esetén ő mutatja meg.
Na ezért kell valódi INGATLANOS, nem ilyen félállásos senkik.
Mielőtt felmondasz neki, egy másik ügyvéd nézze át a szerződést, mert lehet, hogy ilyenkor jár neki valami pénz!
A mutogatás pedig, vagy szomszéd csinálja, vagy írd a hírdetésbe, hogy heti 1 nap, mondjuk kedd, 12-14-ig. Meg eleve, csinálj egy VIDEÓT! Ott mutass be MINDENT! És csak ezek után hívj oda mutogatni vevőjelöltet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!