Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek okkal haragszom...

Szerintetek okkal haragszom az ingatlanosomra?

Figyelt kérdés

Szeptember óta árulom a kertes házunkat,és egy ingatlan közvetítőt bíztam meg az értékesítéssel,mert elköltöztünk 300 kilométerrel távolabb.

Eleinte szimpatikus volt a hölgy,ügyvéd végzettséggel rendelkezik, gondoltam ez majd előnyömre válik a papírok elkészítésekor,ha elmegy a ház.

Sajnos több hibát is vétett mostanában,amiért haragszom rá.

Rendszeresen elfelejt bezárni maga után,a melléképület ajtajait mindig nyitva hagyja.

A múltkor jött egy család 2 pici gyerekkel.Sáros cipővel mindent összejárkáltak,az új szőnyeg is vastagon sáros lett.Sáros cipőnyomok vannak a falon is.

Ha már a szülők nem szóltak a gyerekekre, legalább ő szólhatott volna a szülőknek!

És azt sem vette észre,hogy az egyik érdeklődő felnyitotta a vízóra akna tetejét,és az úgy volt hagyva 2 hónapig,míg haza nem mentünk.Csak remélni tudom,hogy nem fagyott szét az óra!

Kértem,hogy módosítsa a hirdetést,hogy mivel nem nagyon van jelentkező,így már hajlanánk arra is,hogy elcseréljük egy lakásra.Azzal nem lenne annyi gondunk,pl.fűnyírás miatt haza utazgatni nyáron.

Ez 3 napja volt,persze még mindig nem módosított a hirdetésen.

Egyébként nagyon szép ház,és nagyon jó áron adjuk,csak az a baj,hogy a szomszédban állatokat tartanak,és van 2 ugatós kutya is.Ez szokott lenni az ok,hogy nem veszik meg,nem az ár.

Szerintetek lecseréljem másik ingatlanosra?

ma 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Én felmondanék neki, igen.

Sőt, tartozik kártérítéssel is.

Egy ügyvdet kérdezz meg!

ma 16:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mondjuk,ha jobban belegondolok:

Milyen ügyvéd az,aki ingatlanozásra kényszerül?

ma 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kényszeringatlanos. Keress másikat. Lehetőleg nagyvárosban, annak talán nagyobb az ügyfélköre.
ma 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Különben sokan elhajtják a KP-s vevőket.

Tehát megkárosítják az eladót és az érdeklődőt is.

Valamilyen lehetőséget hagyj az érdkelődőknek, hogy TÉGED érjenek el!

Pl. egy jófogás-hirdetést vagy valamit.

ma 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy miért is ne az ingatlan.com-on?...
ma 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

"csak az a baj,hogy a szomszédban állatokat tartanak,és van 2 ugatós kutya is."

Ilyen házat vettem aprópénzért. Kb 5 évig hirdették. Igazi Jockey Ewing volt a szomszéd. 1,5 méter magasan volta kerítésre pakolva a tehén szar meg mi egyebek..

Miután megvettem a házat, szépen fotóztam mindent és jelentettem a nébihnek. Nagyon szép bírságot kapott, a szart el kellett szállítania és külön zárt helyet kialakítani a tárolására. Az állatoknak a negyede se maradt meg, de azoknak is fel kellett újítani a helyüket. A kutyáik se voktak se chipelve, se oltva, láncra voltak verve. Azok is eltűntek, mert miután lekerültek a láncról, megharapták Jockeyt 😂 Kb 5x még visszajöttek ellenőrizni, pénzbüntetést is kapott még.

Tehát erősen ajánlom a nébihet!

ma 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Ingatlanossal csak rossz tapasztalatom van. Területi szakértő, ilyen olyan végzetség, de semmit sem tudtak felmutatni.

Keress mást, esetleg, ha van a környéken ismerősöd beszéld meg vele, hogy te magad hirdeted a házat és szükség esetén ő mutatja meg.

ma 16:43
 8/8 anonim válasza:
100%

Na ezért kell valódi INGATLANOS, nem ilyen félállásos senkik.

Mielőtt felmondasz neki, egy másik ügyvéd nézze át a szerződést, mert lehet, hogy ilyenkor jár neki valami pénz!

A mutogatás pedig, vagy szomszéd csinálja, vagy írd a hírdetésbe, hogy heti 1 nap, mondjuk kedd, 12-14-ig. Meg eleve, csinálj egy VIDEÓT! Ott mutass be MINDENT! És csak ezek után hívj oda mutogatni vevőjelöltet!

ma 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!