Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Sokan mondják hogy "nem...

Sokan mondják hogy "nem zárószinti panel lakás" mint előny, de akkor meg a felső szomszéd áztathat el, ráadásul a zárószinti lakásnál nincs aki dübögjön fentről,ha jól meg van csinálva a tető, nincs beázás,miért hátrány a zárószint?

Figyelt kérdés

jan. 13. 13:16
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Mert előbb-utóbb úgyis lesz beázás?
jan. 13. 13:17
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

"ha jól meg van csinálva a tető, nincs beázás,"

Ha meg a felső szomszéd rendes, nem fog dübögni. 💁‍♂️

jan. 13. 13:27
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Futes esetleg.
jan. 13. 13:27
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron nagyon meleg, nonstop mehet a klíma, hogy ne sülj meg.

Lift nélküli házban mindig, liftes házban, ha elromlik a lift sokat kell lépcsőzni.

Laktam legfelső szinten, nekünk az alattunk lakó volt idegbeteg, állandóan partvis nyéllel verte a plafont/nekünk padlót vagy a radiátort, ha nem tetszett neki valami... szóval hülye szomszéd nem csak feletted lehet.

jan. 13. 13:35
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a tető akkor persze hogy nem fogsz ázni. Annyi hátránya van hogy baromi hangos a liftgépezet, de én megszoktam már.
jan. 13. 13:36
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Se legalul, se legfelül nem laknék. Ott lehet a legtöbb gond.

Alul nagyon hideg télen, felül nagyon meleg nyáron.

Alul nálad jön vissza a szennyvíz, ha valami gond van, neked kell intézkedni, mindenkinek szólni, hogy ne használják, amíg megjavítják.

Felül nálad jelentkezik, ha gond van a tetővel. Ha nem valami szuper lakóközösség, akkor szinte csak neked lesz sürgős megcsináltatni.

Hangoskodni az alsó szomszédok is tudnak. Beszéd, kiabálás, TV, zene üvöltetés, ajtócsapkodás, fúrás onnan is ugyanúgy hallatszik.

jan. 13. 13:52
 7/29 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy a 6-os válaszoló írja: se legalaul, se legfelül... Mi eleve az első emeleten, max a másodikon néztünk lakást. Több ok miatt. Odáig felgyalogolsz ha nincs is lift, ha bármit cipelni kell is fel lehet vinni, a szállítók se drágán viszik. Ragaszkodtunk az erkélyhez, ami ha van is a földszinti lakáshoz oda nem lehet kiücsörögni, vagy rácsozzuk, vagy beépítjük. A legfelsőig bárhányadik emelet, nem szeretnék gyalogolni, se fiatalabb korban gyerekkel, se idősebb korban. A zárószint beázhat, bármilyen jó a tető, és meddig jó a tető?

Zárószinten kevesen vásárolnak lakást, tehát nehezebb is eladni.

jan. 13. 14:18
 8/29 anonim ***** válasza:
35%

"se legalaul, se legfelül"

Se középen.

jan. 13. 14:34
 9/29 anonim ***** válasza:
30%
8-as, nagyon humoros...a társasházi lakást vásárlók zöme, ha megteheti, így választ lakást. Az árakat is meg lehet nézni, általában az első-második emeleti lakások drágábbak minta földszint és a zárószint.
jan. 13. 14:39
 10/29 A kérdező kommentje:

"A zárószint beázhat, bármilyen jó a tető, és meddig jó a tető?"

Mint írtam a felső szomszéd is elázathat, úgy tudom nem is ritkán fordul elő, főleg a mosógép miatt.

A zárószinten nyáron ott a légkondi és máris hűvös van, nem?

(Légkondi amúgy is minden lakásban kell)

Zárószinten a legtisztább a levegő és a legjobb a kilátás,télen jó meleg van és továbbra is kitartok amellett hogy a legcsendesebb, olvastam olyat hogy a felülről jövő dübögés az ember agyáig hatol(főleg ha aludni akar),a bútor húzogatásból meg egy életre elegük volt.

jan. 13. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!