Zárószinti panellakások miért ilyen olcsók, ennyire sűrű a beázás?
4-5 millióval olcsóbb a társainál, amiket én nézek.
Engem őszintén szólva az vonz, hogy nem volna felső szomszéd és nem kéne hallgassam a lábdobogást.
Viszont olvastam ezzel kapcsolatosan, hogyha beázik a lapostető, az inkább a felső szinti lakók életét keseríti meg, aki lejjebb van és nincs belőle gondja nem nagyon foglalkozik vele.
Mennyire sűrűn áznak be a panelprogramon átesett lakások?
Van még valami hátulütője?
Az engem nem zavar, hogy 5. emeleti és nincs lift, mert 31 éves vagyok, liftezni amúgy sem szeretek.
Jó, de egy költözésnél is többet kér a brigád, felújításnál, stb.
Vendéget nem tudsz fogadni olyat, aki nem tud lépcsőzni.
Babát oda vállalni.. hááát... Ha letörik a lábad... Érted.
Egy nagyobb bevásárlás...?
Szóval ezért, ha nincsen lift. Meg különben is ha elromlik a lift, ugyanaz.
4-es mesélnél még pár szót róla?
Mennyire van meleg nyáron, a fűtés hatékonysága milyen télen?
Gondolom klíma már alap dolog, de ez most már szerintem tök mindegy hol van. Nálunk kertes házban is 30 fok van, pedig nem tetőtérről beszélek.
1. A lakók sokkalta gyakrabban áztatják el egymást.
2. Költözni csak 5-10 évente szoktak általában.
3. A betörő is lusta odáig felmenni.
Amúgy itt -szinte- mindenki tízezreket költ havonta a kondibérletre, de szívbajt kapnak, ha gyalog kell felmenni pár emeletet.
Az engem nem zavar, hogy 5. emeleti és nincs lift, mert 31 éves vagyok, liftezni amúgy sem szeretek."
Ha aztán el akarod adni a lakást, ugyanilyen kaliberű vevőt kell keresned mint Jómagad.
7.
De a sok-sok ezer potenciális vásárló közül csupán egynek kell, hogy tetsszen!!
Ráadásul ha olcsóbb is mint a lentebb lévő lakások, akkor egymásra fognak licitálni.
Olaszországban rengeteg idős ember és mindenféle korú családtagok laknak a meredek hegyoldalakon épült házaikban, ahová csak gyalogosan lehet felmenni soklépcsős meredek utcácskákon.
Valamiért mégsem mennek el onnan egy liftesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!