Zárószinti panellakások miért ilyen olcsók, ennyire sűrű a beázás?
4-5 millióval olcsóbb a társainál, amiket én nézek.
Engem őszintén szólva az vonz, hogy nem volna felső szomszéd és nem kéne hallgassam a lábdobogást.
Viszont olvastam ezzel kapcsolatosan, hogyha beázik a lapostető, az inkább a felső szinti lakók életét keseríti meg, aki lejjebb van és nincs belőle gondja nem nagyon foglalkozik vele.
Mennyire sűrűn áznak be a panelprogramon átesett lakások?
Van még valami hátulütője?
Az engem nem zavar, hogy 5. emeleti és nincs lift, mert 31 éves vagyok, liftezni amúgy sem szeretek.
11.
Nyugi.
Majd lesz olyan aki megérti.
Laktam panel zárószinten. 2-3 évente újra szigetelték, soha nem ázott be. Ettől még lehet olyan, ami beázik. De arra sincs garancia, hogy a középső szinteken nem találkozol beázással, mert ehhez elég, ha egy fentebbi lakó eláztat, akkor aztán ázik az összes alsóbb szint különböző mértékben.
Hátrány, ha nincs lift, mint a régi 4-5 szintesekben, akkor fárasztó lehet megmászni és a felső szinti lakások felforrósodnak. Előnye a kilátás, ha nem egy másik blokkházra néz, a jobb levegő, az utcai zaj kisebb és nincs feletted szteptáncoló lakó.
4-es vagyok, akkor még pár szót írok:
Nyáron kánikulában kell a klíma, van is mind a 2 szobában, bár én keveset használtam, mert nem szeretem/nem bírom. Fűtés teljesen oké, távfűtés egyéni mérővel és minden radiátoron hőmennyiség szabályozóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!