Panelfal beázás, a vevő perelni akar?
"a biztosítő megcsinálta"?
a biztosító???
Azt akartad mondani, hogy fizetett érte?
Tehát tudtál a problémáról?
Ki csinálta meg? Nyilván nem feketén és akkor még garanciás.
Ellenkező esetben, te tudtál róla és eltitkoltad.
ma 20:31
Ne beszélj már szamárságokat!
Igen, van hogy a biztosító "csinálja" meg a problémát. Nálunk is a biztosító küldte a vele szerződésben álló szakembereket, akik elhárították a csőtörést, helyreállították a károkat - én senkinek nem fizettem egy fillért sem, még számlát sem láttam.
Az egyszer volt beázás pedig nem eltitkolt rejtett hiba! Ezt a marhaságot honnan szedted?! Ha kitörik az ablakom és az üveges megcsinálja, akkor ha újra kitörik az eltitkolt hiba? Az üveges garanciát ad arra, hogy mennyi ideig nem fog újra kitörni az ablak? Rejtett hiba az, ha minden egyes esőnél beázik a lakás, de ugye itt nyilván nem erről van szó.
Igen, ha veszel új ablakot és az betörik egy esőtől, akkor az garanciális.
Utoljára az ovodába fogadták el, hogy "a biztosító azt mondta", de nem a bíróságon.
Ilyenkor neked kell bizonyítani, hogy a fél évvel ezelőtti beázás nem függ össze, ami elég hihetetlen. A kettő között nyilván nem volt ekkora eső.
Nem.
Szavatosság olyan, mint a garancia.
Ha elromlik a telefonod, akkor nem neked kell bizonyítani, hogy az ágyon fekve romlott el.
És ha a szerződésbe nincs benne, hogy mire kell figyelni, pl olajcsere autónál, akkor nem a varázsszemeddel kell kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!