Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Azok a családok, ahol a...

Azok a családok, ahol a gyereknek nem futja lakásra?

Figyelt kérdés

- mekkora ingatlanban éltek?

- mennyit ér?

- a szülők hajlandóak-e eladni a kégli, hogy kisebbe költözzenek és a többi pénzt a gyerekek önrészébe fektetnék?

ma 12:19
 1/9 anonim válasza:
100%
3,5 szobás ingatlanban élünk jelenleg. A kert alapterülete rengeteget dob az áron, jelenleg 30-40 millió forint közé sorolnám. Nem hinném hogy eladná anyukám azért a házat hogy nekem legyen egy saját. És ez persze természetes, én sem várnám el.
ma 12:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen környéken éltek, hogy egy 3,5 szobás kertes ház csak 30-40 milliót ér.

Szerintem egy idő után az idős szülőknek el kéne adniuk a házukat, hogy a gyerekeiket segítsék. Az én szüleim ezt csinálták. Nem lakást vettek nekünk, hanem az önrészbe segítettek. Mégis miért tartsanak fenn egy 105 nm-es lakást, ha mi (én és a tesóim) pedig albérletbe kényszerülnénk?

ma 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Gyalog 15 perc a melóhelyem. Szüleimmel lakom, és ha elmennek, enyém lesz.

Olyan a hely, hogy busz, villamos, metró is van 10 percre a kaputól.

ma 13:28
 4/9 A kérdező kommentje:

"és ha elmennek, enyém lesz"

Ez nagyon gáz😅.

ma 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A te elvárásod is az.

Engem is segitettek, annelkul hogy eladták volna a sajat ingatlanjukat. Es koszonom a segitsegguket, de egy percig se mondtam hlgy mit kellene csináljanak a sajat penzukkel. Es igen, inkabb maradjanak a 100+m2 hazban, mint egy kisebben kuporogjanak.

ma 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Ez az élet.
ma 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, az időseknek is jó, ha tudja, hogy halála után nem az államé v. önkormányzaté lesz a háza, hanem egy ismerős csládtagé.
ma 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:

(Én a gyerek vagyok, szüleimről tudok írni)

- 2 szoba + nappalis családi ház, nem tudok pontos négyzetmétert, tippre olyan 80 körül lehet

- most megnéztem, a környéken a hasonló kaliberű és állapotú házak 60-70 milláért mennek

- nem merült fel ilyesmi, se semmilyen más segítség részükről (vőlegényem családja részéről igen, de ott sem ebben a formában)

ma 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:

60nm vályogház. Semmit se ér. Elc...nyosodott az utca, 4 millióért se kell senkinek. Két éve hirdetve van. Ha lenne is olyan hülye aki megveszi, ebből a pénzből csak másik c putriba lehetne menni. Tegyék inkább félre temetési költségnek (már ha elkel), ha már olyan barmok voltak hogy nem adták el a csok berobbanása előtt (akkoriban 15 milliót ért, jó környék volt).

Ha öröklésre kerül a sor, visszautasítom. Nem fogom őrizni hogy ne törjenek be, ne lopják szét.

Én nem velük élek, hanem albérletben.

ma 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!