Azok a családok, ahol a gyereknek nem futja lakásra?
- mekkora ingatlanban éltek?
- mennyit ér?
- a szülők hajlandóak-e eladni a kégli, hogy kisebbe költözzenek és a többi pénzt a gyerekek önrészébe fektetnék?
Nem tudom milyen környéken éltek, hogy egy 3,5 szobás kertes ház csak 30-40 milliót ér.
Szerintem egy idő után az idős szülőknek el kéne adniuk a házukat, hogy a gyerekeiket segítsék. Az én szüleim ezt csinálták. Nem lakást vettek nekünk, hanem az önrészbe segítettek. Mégis miért tartsanak fenn egy 105 nm-es lakást, ha mi (én és a tesóim) pedig albérletbe kényszerülnénk?
Gyalog 15 perc a melóhelyem. Szüleimmel lakom, és ha elmennek, enyém lesz.
Olyan a hely, hogy busz, villamos, metró is van 10 percre a kaputól.
"és ha elmennek, enyém lesz"
Ez nagyon gáz😅.
A te elvárásod is az.
Engem is segitettek, annelkul hogy eladták volna a sajat ingatlanjukat. Es koszonom a segitsegguket, de egy percig se mondtam hlgy mit kellene csináljanak a sajat penzukkel. Es igen, inkabb maradjanak a 100+m2 hazban, mint egy kisebben kuporogjanak.
(Én a gyerek vagyok, szüleimről tudok írni)
- 2 szoba + nappalis családi ház, nem tudok pontos négyzetmétert, tippre olyan 80 körül lehet
- most megnéztem, a környéken a hasonló kaliberű és állapotú házak 60-70 milláért mennek
- nem merült fel ilyesmi, se semmilyen más segítség részükről (vőlegényem családja részéről igen, de ott sem ebben a formában)
60nm vályogház. Semmit se ér. Elc...nyosodott az utca, 4 millióért se kell senkinek. Két éve hirdetve van. Ha lenne is olyan hülye aki megveszi, ebből a pénzből csak másik c putriba lehetne menni. Tegyék inkább félre temetési költségnek (már ha elkel), ha már olyan barmok voltak hogy nem adták el a csok berobbanása előtt (akkoriban 15 milliót ért, jó környék volt).
Ha öröklésre kerül a sor, visszautasítom. Nem fogom őrizni hogy ne törjenek be, ne lopják szét.
Én nem velük élek, hanem albérletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!