Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecenben elfogytak a...

Debrecenben elfogytak a garzon lakások?

Figyelt kérdés

Régóta figyelemmel kísérem a kínálatot, most kb. 2 hónapig nem néztem a hirdetéseket, de mintha teljesen megváltozott volna a kínálat, sokkal kevesebb kis lakás(40m² alatti) hirdetését látom, mint eddig bármikor.

Megveszik a befektetők, vagy mi lehet ennek az oka?

dec. 10. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hamarabb elkelnek, 1-2 hét alatt most nincsenek fenn hónapokig.

Amihez van külön háló az csak kis lakásnak számít nem garzonnak.

Legalábbis számomra az a garzon ahol a konyhában-nappaliban kell aludni.

Szerettem volna egy 55 öset de megdrágultak és várni nem akartam ezért 35 négyzetméterest vettem.

Első lakásnak.

Gondolom többen is hasonló cipőben járnak.

dec. 10. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most ilyenkor télen eleve kevesebb a kinálat, sokan le is veszik a közelgő ünnepek miatt a hirdetéseket
dec. 10. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A befektetők rárepülnek mint gyöngytyúk a t@konyra. Nagyon durva a helyzet, de főleg Budapesten, mire felhívom a tulajt, hogy megnézném a lakást már el van adva, de ilyen ótvar lepukkant cig@nyólak is még aznap, hogy felkerült a hirdetés. Ráadásul az árak is egyik hétről a másikra brutálisan kilőttek, nagy a pánikhangulat, senki nem karja forintban tartani a vagyonát, a fidesz pedig mindet megtesz, hogy folyamatosan drasztikusan dráguljanak az ingatlanok. Ebben az országban, ha nem születtél seftesnek akkor elvesztél.
dec. 11. 02:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Máshol is kevés van belőle nem csak Debrecenben.
dec. 11. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Jellemzően a befektetők veszik ezeket a lakásokat, mert hosszútávon élni ilyenben nem lehet, csak kiadásra való. A várható drasztikus áremelkedés miatt a befektetők meg most megvették mindet. Aztán majd rájönnek, hogy akuta se fogja kivenni azon az áron amiért megérné nekik ezzel bajlódni, eladni se lehet majd túl sokért egy ilyen semmire való vackot csak a nyűg meg akínlódás van vele, úgyhogy pár év és ismét lesz egy rakás garzonlakás a picaon persze akkor már nem 30 millióért hanem 60-ért hála Orbánék családtámogatásnak hazudott ingatlanmaffiatevékenységének.
dec. 11. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Karácsonykor nem a lakás-túristákkal szeretnék foglalkozni. Levettem a hirdetést.
dec. 12. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!