Székesfehérvár jó hely? Nagyon erősen gondolkodom, hogy odaköltözöm Miskolcról
Figyelt kérdés
dec. 5. 20:35
31/42 anonim válasza:
Azért Veszprémet ne hasonlítsuk Fehérvárhoz! Almát az almával! Amellett, hogy Veszprém nem rossz.
32/42 rewqrewqrewq válasza:
Legjobb munkabérek Budapesten vannak.
33/42 A kérdező kommentje:
32 # igen csak én nem szeretem azt a nagy nyüzsgést
dec. 10. 08:24
34/42 Senior Séf válasza:
Miskolcnál csak jobb helyre tudsz költözni.
35/42 anonim válasza:
Bidapesten is csak a belvárosban van ám nyüzsgés...
IX kerületben élek, mechanikai művek területén dolgozom, az év nagy részében biciklivel járok melózni, gyakorlatilag ugyan olyan az életem, mintha egy nyugis faluban élnék.
36/42 anonim válasza:
:D na jó ez nyilván túlzás így napi 40km tekeréssel :D
De családiházas övezeteken megyek keresztül mindig, tök kihalt utakon... sosem értem milyen nyüzsgésről beszélnek.
37/42 A kérdező kommentje:
36 # hát akinek van 150 milliója kertes házra az persze tud nyugis helyen élni pesten is.. de egy àtlagos kis panel lakás a nyüzsgő belvàrosban alsóhangon is 50 milla… Akkor inkább Székesfehérváron egy nagyobb lakás 40 milláért :)
dec. 11. 22:28
38/42 marcika1558 válasza:
Nagyon viccesek “Mordor örzői” akik minden egyes olyan kérdésnél ahol valaki elköltözik Miskolcról (egyébként a lakosságszám csökkenés alapján nagyon sokat teszik ezt ~15%/év) egyből kulturáltan felháborodnak, és beposztolják választékos szóhasználattal: “aztán mi bajod van Miskolccal?” Biztos semmi baja nincs a kérdezőnek csak hobbyból költözik el.. édes istenem…
39/42 anonim válasza:
Sokat járok ittis ott is, miskolc lassan olyan mint egy rezervátum...
Fehérvár meg kb mint egy állatkert, ott csak a piactér környékén vannak kiállítva a helyi népségek, meg lehet őket csodálni... haját vagy aprót dobni nekik... a város többi része steril.
40/42 A kérdező kommentje:
39 # tehàt Székesfehérvár sokkal jobb hely mint Miskolc :)
dec. 23. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!