Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Székesfehérvár jó hely?...

Székesfehérvár jó hely? Nagyon erősen gondolkodom, hogy odaköltözöm Miskolcról

Figyelt kérdés
dec. 5. 20:35
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
51%
Azért Veszprémet ne hasonlítsuk Fehérvárhoz! Almát az almával! Amellett, hogy Veszprém nem rossz.
dec. 9. 03:40
 32/42 rewqrewqrewq ***** válasza:
35%
Legjobb munkabérek Budapesten vannak.
dec. 10. 07:11
 33/42 A kérdező kommentje:
32 # igen csak én nem szeretem azt a nagy nyüzsgést
dec. 10. 08:24
 34/42 Senior Séf ***** válasza:
38%
Miskolcnál csak jobb helyre tudsz költözni.
dec. 11. 19:11
 35/42 anonim ***** válasza:
66%

Bidapesten is csak a belvárosban van ám nyüzsgés...

IX kerületben élek, mechanikai művek területén dolgozom, az év nagy részében biciklivel járok melózni, gyakorlatilag ugyan olyan az életem, mintha egy nyugis faluban élnék.

dec. 11. 19:27
 36/42 anonim ***** válasza:
66%

:D na jó ez nyilván túlzás így napi 40km tekeréssel :D

De családiházas övezeteken megyek keresztül mindig, tök kihalt utakon... sosem értem milyen nyüzsgésről beszélnek.

dec. 11. 19:29
 37/42 A kérdező kommentje:
36 # hát akinek van 150 milliója kertes házra az persze tud nyugis helyen élni pesten is.. de egy àtlagos kis panel lakás a nyüzsgő belvàrosban alsóhangon is 50 milla… Akkor inkább Székesfehérváron egy nagyobb lakás 40 milláért :)
dec. 11. 22:28
 38/42 marcika1558 ***** válasza:
19%
Nagyon viccesek “Mordor örzői” akik minden egyes olyan kérdésnél ahol valaki elköltözik Miskolcról (egyébként a lakosságszám csökkenés alapján nagyon sokat teszik ezt ~15%/év) egyből kulturáltan felháborodnak, és beposztolják választékos szóhasználattal: “aztán mi bajod van Miskolccal?” Biztos semmi baja nincs a kérdezőnek csak hobbyból költözik el.. édes istenem…
dec. 22. 07:35
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

Sokat járok ittis ott is, miskolc lassan olyan mint egy rezervátum...

Fehérvár meg kb mint egy állatkert, ott csak a piactér környékén vannak kiállítva a helyi népségek, meg lehet őket csodálni... haját vagy aprót dobni nekik... a város többi része steril.

dec. 23. 13:16
 40/42 A kérdező kommentje:
39 # tehàt Székesfehérvár sokkal jobb hely mint Miskolc :)
dec. 23. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!