Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Székesfehérvár jó hely?...

Székesfehérvár jó hely? Nagyon erősen gondolkodom, hogy odaköltözöm Miskolcról

Figyelt kérdés
dec. 5. 20:35
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
63%
Miskolcnál jobb, főleg ha lesz ott munkahelyed.
dec. 5. 20:57
 2/42 anonim ***** válasza:
45%
És aztán mi bajod van neked Miskolcal?
dec. 5. 21:01
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Én már unom, de erről gondolom az elmúlt 38ev tehet...

Amúgy nincs vele semmi bajom, azt vettem észre, az elmúlt 10évben jelentősen javult a közbiztonság, ott nőttem fel és lélekben mindig is fehérvári maradok, de kiköltöztem 20km-re egy tanyára 6éve, de hétköznap a nap nagyrészében ott vagyok most is, család, barátok, minden oda köt...

Én nagyon szeretem az ejszakai eletét, a városnak, de olyan kevés, kicsi, unalmas, ha sokat vagy benne, hamar eljutsz odáig, hogy mindenholbismersz mindenkit aki számít, de ha elmúltál 30, akkor mindenhol egyre inkább túlkorosnak érzed magad... ilyen szempontból Bp sokkal jobb.

Az utóbbi években a közparkokkal csodákat műveltek, kutyasétáltatásra remek helyek vannak pl... munkahely van dögivel, aki itt nem talál,az kb sehol... mindig van valami kultúrális program... vannak érdekes közösségek, pláza környéke nappal tele van digókkal, de az utóbbi pár évben mintha a balhésak megfogyatkoztak volna... lehet megették egymást.

dec. 5. 21:42
 4/42 anonim ***** válasza:
72%
Jó hely, van minden.
dec. 5. 21:42
 5/42 anonim ***** válasza:
79%
Vagy Miskolcra költöztek :D
dec. 5. 21:43
 6/42 anonim ***** válasza:
40%
És aztán mi bajod van neked Miskolcal móré? 😠
dec. 5. 21:45
 7/42 A kérdező kommentje:
4 # köszi a részletes választ :) én 32 éves vagyok, de igazából a szórakozóhelyek annyira nem érdekelnek.. :) inkább egy mozi, étterem, baráti összejövetel, vagy pl egy éjszakai fürdő.. :)
dec. 5. 22:23
 8/42 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező: Székesfehérváron is vannak legalább annyian mint Miskolcon
dec. 5. 22:24
 9/42 A kérdező kommentje:
5 # köszi :) csakhát egy nehézség van.. mégpedig az ingatlanvásárlás.. egy normális panel lakás is 50 millió Székesfehérváron… Itt Miskolcon kb 20 at ér egy panel lakás..
dec. 5. 22:25
 10/42 A kérdező kommentje:
10 # 27 én megyek Székesfehérvárra egy wellness hétvégére.. körbefogom járni a várost, kíváncsi vagyok :)
dec. 5. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!