Szerintetek vegyek Székesfehérváron lakást, vagy gyűjtsek még tovább és vegyek Budapesten? Budapesten dolgozom metró vonalon heti 2 bejárással.
Figyelt kérdés
Budapesten jelenleg felújítandó garzonokat tudnék csak venni, viszont Székesfehérváron már jobb állapotú 1,5 vagy 2 szobás lakásokat is tudnék venni.júl. 12. 16:39
2/6 anonim válasza:
Lehet én maradnék Fehérváron és próbálnék munkahelyet váltani.
3/6 anonim válasza:
Ahol lakni és dolgozni szeretnél, ahol kényelmesebb és ahol találsz olyat, mit ki tudsz fizetni.
4/6 anonim válasza:
Budapesten.
A bejárás miatt is és mert jobb város szerintem.
5/6 anonim válasza:
Nagyon emberspecifikus kérdés. Neked kell ezt tudni.
Jómagam megvettem egy területet, 0 szomszéd, csend, természet. BP ingatlan árakból sokkal jobb lakást vagy akár házat is veszel. A hely is befolyásolja az árakat.
6/6 anonim válasza:
Ez nem az a kategória amire rajtad kívül bárki is választ tud adni. Még ha városon belül kérdeznéd, hogy külvárosban jó állapotú nagyobbat vagy belvárosban kisebb felújítandót, ezek közül még életszerű is lett volna közvéleménykutatást tartani. De hogy két különböző város közül hol...Csak te tudhatod, hogy hol akarsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!