Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Székesfehérvár jó hely?...

Székesfehérvár jó hely? Nagyon erősen gondolkodom, hogy odaköltözöm Miskolcról

Figyelt kérdés
dec. 5. 20:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
51%
Azért ezek nem helyben vannak. Nálunk pl. szinte az utca egyik végében szabad strand, a másikban kilátó az erdőben. Nem 30 km-re autóval, hanem 15 perc sétányira. De nekem már Pestről átmenni a Normafához is sok volt egy-másfél óra alatt metróval meg busszal, hogy megnézhessem a napfelkeltét még munka előtt (meg a sok ember ott). Úgyhogy minden relatív :D kinek mi a kikapcsolódás meg a szép környezet. Van, aki inkább mozit meg fodrászt meg gyrosost akar minden sarokra, más meg könyvtárat, kiállítást, hímzőszakkört, a harmadik meg kocsmát és diszkót ért alatta.
dec. 6. 20:44
 22/42 A kérdező kommentje:
Én igazából azt sem fogom bánni ha nem mozdulok ki Székesfehérvárról mert amire nekem szükségem van az mind ott van helyben :)
dec. 6. 21:07
 23/42 anonim ***** válasza:
35%
Ezek szerint, akkor el is dőlt a dolog. :)
dec. 7. 17:54
 24/42 A kérdező kommentje:
23 # nagy az esély, de december 29 én fog eldőlni miután hazajöttem onnan a wellness hètvégéről 😁
dec. 7. 19:20
 25/42 anonim ***** válasza:
38%
Ha már szóba hoztad, hol lesz ez a wellness hétvége? Csak mert Fehérváron nem igazán van ilyen hotel.
dec. 7. 19:26
 26/42 A kérdező kommentje:
25 # a Hotel Platanban leszek és igen igazad van nincs medence, pezsgőfürdő meg ilyesmi, de az Árpád fürdőbe àtmegyek és mindjàrt megvan a wellness :)
dec. 7. 19:31
 27/42 anonim ***** válasza:
35%
Ja, így már értem!
dec. 7. 20:35
 28/42 anonim ***** válasza:
35%
Gyere inkább még nyugatabbra. Veszprémbe például.
dec. 8. 21:19
 29/42 A kérdező kommentje:
28 # Veszprémbe voltam már, az is nagyon tetszik.. igazából Veszprém és Székesfehérvár között vacilálok, de 27-én bejárom a várost kíváncsi leszek
dec. 8. 21:22
 30/42 anonim ***** válasza:
69%
Székesfehérváriként mondom, hogy inkább Veszprém. Az emberek konstans boldogabbak veszprémben mint fehérváron.
dec. 8. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!