Egy átlagos budapesti lakás árából, melyik kulturált nyugati ország (Nem Románia, nem Szlovákia nem Ukrajna) vidékén lehet vásárolni lakóingatlant ? Az is teljesen megfelel ha nincsenek az összes közművek jelen!
Az Orbán kormány 26-os hatalomba maradása esetén, szeretném elhagyni az országot! Van passzív jövedelmem, munkaképes is vagyok, vannak ingatlanjaim, egyiket pénzé fogom tenni, az egyik budapesti lakásomat! De az is lehet, hogy mindet…
kérem csak normális emberek kommenteljenek! Nem érdekel se propaganda se Nyugatozás se a többi hülyeség, ha nem tudsz segíteni, legyél szíves békén hagyni! Köszönöm !
Spanyol tengerpart.
Olvastam cikkeket is erről, keress rá, úgy biztos többet megtudhatsz.
“Meg is ertem, hogy menekultel abbol a libsi fertobol. :D
”
A zsúfoltság miatt menekültem, nem az emberek miatt az emberekkel nem volt gondom! Viszont az erre fele vidéken fellelhető egyedektől Sugárban tudnék hányni!!! Én is liberális vagyok drága! :D
Ezt tényleg a gyakori kérdések oldalon akarod megtudni, melyik európai városban mennyi az ingatlan ára? Vedd a fáradtságot és járd körbe rendesen a témát, ne másokat ugráltass. Elképesztő, a sok felkiáltó jeled is!!!!!
Kamu kérdésnek tűnik, vagy tényleg ennyire sötét vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!