Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy átlagos budapesti lakás...

Egy átlagos budapesti lakás árából, melyik kulturált nyugati ország (Nem Románia, nem Szlovákia nem Ukrajna) vidékén lehet vásárolni lakóingatlant ? Az is teljesen megfelel ha nincsenek az összes közművek jelen!

Figyelt kérdés

Az Orbán kormány 26-os hatalomba maradása esetén, szeretném elhagyni az országot! Van passzív jövedelmem, munkaképes is vagyok, vannak ingatlanjaim, egyiket pénzé fogom tenni, az egyik budapesti lakásomat! De az is lehet, hogy mindet…

kérem csak normális emberek kommenteljenek! Nem érdekel se propaganda se Nyugatozás se a többi hülyeség, ha nem tudsz segíteni, legyél szíves békén hagyni! Köszönöm !

nov. 25. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nekünk magasak a budapesti ingatlanárak, de más országokban sokkal többe kerülnek a lakások. Ha nem így lenne akkor nem itt vennének befektetésnek lakást a nyugatiak és nem lenne sokkal alacsonyabb a saját lakásban élők aránya azokban az országokban mint nálunk.
nov. 25. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Azt remélem, érzed, mennyire irreális a kérdésed?

Egyetlen országban sem egységesek az ingatlanárak, másrészt elöre senki nem tud még csak saccolni sem, hogy fognak ca. 2 év alatt alakulni.

Emellett semmiféle igényt nem írsz, mekkora lakást vagy inkább házat keresel-e, nagyváros, kisebb város vagy esetleg faluszerü helyen, mik a preferenciáid, kiadás vagy lakhatás, milyen közlekedési lehetöségek érdekesek, stb.

Emellett az "átlagos budapesti lakás" ára is rettentö nagy eltéreseket mutat, nem lehet eldönteni, szerinted mi az átlagos és mi az, ami nem.

nov. 25. 19:03
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
#1-hez még: ha lejjebb adod az igényeket, elvárásokat akkor mindenhol találhatsz olcsóbb lakásokat. Egy budapesti belvárosi lakás árából Budapest külterületén már sorházi lakást vagy még kijjebb házat tudsz megvenni, a környező településeken már nagy kertes, medencés házat kapsz annyi pénzért és még messzebb már egy egész birtok is jönne a házhoz. Kisebb településen tudsz házat venni 5-6 millióért, egy népesebb község közepén már csak 15-20 millióért, egy közepes városban 30-40 milliót kérnek el ugyanilyen házért és egy jobb helyen levő városban vagy nagyvárosban meg már 70-80 milliót is. Persze hogy nem ugyanannyiba kerülne egy ausztriai vidéki kis faluban egy ház amiben nincsenek közművek sem, mint Budapesten egy jó lakás, de minek vennél olyat?
nov. 25. 19:04
 4/18 A kérdező kommentje:
Hármas! Én jelenleg is tanyán élek, mert kimenekültem Budapestről, kiadtam inkább a házam! Több ingatlanom is van Budapesten, engem soha nem vonzott a városi élet! Én elvonulni szeretek! Viszont szeretnék most már elvonulni ettől a „jónéptől” is !!!
nov. 25. 19:13
 5/18 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Mennyi pénzed lenne?

Erdély egyes részei nem felelnének meg?

nov. 25. 19:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát Romániában / erdélyben egy palotát tudnék venni, egyébként nem akarok odamenni, utálom a magyarokat úgy általában, természetesen tisztelet a kivételnek, annak a nagyon kevés normális embernek, aki még itt maradt! Én csak a Szeretteim miatt maradtam ebben a tetves országban.
nov. 25. 19:19
 7/18 anonim ***** válasza:
77%

1 Euróért is kapsz.

[link]

nov. 25. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

" Én jelenleg is tanyán élek, mert kimenekültem Budapestről, kiadtam inkább a házam!"

Meg is ertem, hogy menekultel abbol a libsi fertobol. :D

De ha te egy tanyan elszigetelodve szeretsz elni, nem tokmindegy, ki van kormanyon?

nov. 25. 20:19
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
A kelet-német városok, főleg Gera, Zwickau, Chemnitz, Plauen jóval olcsóbbak Budapestnél. Lipcse és Drezda nagyjából egy árban van vele.
nov. 25. 21:04
 10/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha Romániának tudnál venni palotát akkor gondolom milliárd forint körüli összeget van, ebből én mondjuk Münchenben vennek
nov. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!