Egy átlagos budapesti lakás árából, melyik kulturált nyugati ország (Nem Románia, nem Szlovákia nem Ukrajna) vidékén lehet vásárolni lakóingatlant ? Az is teljesen megfelel ha nincsenek az összes közművek jelen!
Az Orbán kormány 26-os hatalomba maradása esetén, szeretném elhagyni az országot! Van passzív jövedelmem, munkaképes is vagyok, vannak ingatlanjaim, egyiket pénzé fogom tenni, az egyik budapesti lakásomat! De az is lehet, hogy mindet…
kérem csak normális emberek kommenteljenek! Nem érdekel se propaganda se Nyugatozás se a többi hülyeség, ha nem tudsz segíteni, legyél szíves békén hagyni! Köszönöm !
Azt remélem, érzed, mennyire irreális a kérdésed?
Egyetlen országban sem egységesek az ingatlanárak, másrészt elöre senki nem tud még csak saccolni sem, hogy fognak ca. 2 év alatt alakulni.
Emellett semmiféle igényt nem írsz, mekkora lakást vagy inkább házat keresel-e, nagyváros, kisebb város vagy esetleg faluszerü helyen, mik a preferenciáid, kiadás vagy lakhatás, milyen közlekedési lehetöségek érdekesek, stb.
Emellett az "átlagos budapesti lakás" ára is rettentö nagy eltéreseket mutat, nem lehet eldönteni, szerinted mi az átlagos és mi az, ami nem.
Mennyi pénzed lenne?
Erdély egyes részei nem felelnének meg?
" Én jelenleg is tanyán élek, mert kimenekültem Budapestről, kiadtam inkább a házam!"
Meg is ertem, hogy menekultel abbol a libsi fertobol. :D
De ha te egy tanyan elszigetelodve szeretsz elni, nem tokmindegy, ki van kormanyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!