Én is egy tahó bunkó vagyok, ha kulturáltan leírom a véleményem?
Szóval 5 éve élek ezen a környéken, most újítattuk fel a lakást. Szép környék, de nem túl frekventált. Tisztában vagyok az árakkal.
Egy utcával arrébb földszinti, teljesen felújítandó lakást 2 millióval olcsóbban árulnak, mint amennyiért én fel merném tenni a saját teljesen felújítottamat (ez egy darabig elmarad sajnos, mert ebben a létbizonytalanságban a felújítás tényenek is örvendünk). Plusz más, frekventáltabb részeken itt a környéken sem mennek el annyiért, mint amit mama halála utáni állapotban meghirdettek.
Úgyhogy odaírtam, hogy évek óta itt élek, tisztában vagyok az árakkal, ennek fényében sajnos ez az összeg nagyon sok egy felújítandó lakásért ezen a helyen.
Utánanéztem Facebook csoportokban is, ugyanezzel az építészeti stílussal, mérettel, de JÓ állapotban sokkal szerencsésebb helyen nem messze innen ehhez a hirdetéshez képest 2-3 millióval kevesebbért árulták az ingatlanokat.
Úgyhogy igazából csak jot akartam, értem én hogy kell a pénz, de az itteni árfekvéshez 4-5 millióval kisebb összeg a reális. Próbálkozni persze lehet.
És azt is odaírtam, hogy nagyon drága egy felújítás, azzal együtt meg végképp nem éri meg ezen az áron beleinvesztálni. 7 millióért fel lehet újítani, a végösszegért a város menőbb helyein árulnak lakásokat.
Igazábol sosem ertem ez a nem reális kapzsiság mire jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!