Mennyire sínylik meg az emberi kapcsolataid azt, hogyha valakivel különböző politikai véleményen vagy? Tudsz kulturáltan beszélni a politikáról más pártra szavazó rokonaiddal, barátaiddal?
Én a barátaim jó részéről azt se tudom, hogy milyen politikai nézeteket vall, mert egyszerűen nem érdekel.
De vannak, akik másról se tudnak beszélni. Őket igyekszem elkerülni.
Ezeket a beszélgetéseket akkor fejezem be, amikor a másik fél a feltett kérdésre a bezzeg gyurcsány, bezzeg orbán tereléssel válaszol.
Először beszéljük végig az egyik témát majd utána beszélhetünk másikról is. Mindkét oldalon vannak bőven érvek és ellenérvek.
Sajnos eddig még találtam olyan embert akivel objektiven lehetett volna beszélni.
furák lettek.
mert fideszes ismerőseim nem ismernek ilyen szavakat, hogy hazaáruló, putyin se gnyaló, tömeggyilkos-a leépített eü miatt-, vagy hogy tolvajok és ezért le van állítva végleg az eu pénz.
ők annyiról tudnak beszélni, hogy ingyen pénzt kapnak, mert kiszültek 3 gyereket.
ilyeneket, hogy demokratikus értékek, sajtószabadság nem igazán fognak fel.
ezért inkább nem beszélek velük politikáról.
1x-2x mentem csak bele vitába, aminek az lett a vége, hogy a fideszes ismerős azt mondta, hogy-ha te lennél ilyen pozícióban akkor te is szétlopnál mindent...-
én meg mondtam, hogy nem a a kú-rva anyádat, mert én nem vagyok hazaáruló tolvaj.
szóval ide lyukad ki mindig a dolog, ezért vagy megszakítottam a fideszes ismerősökkel való kapcsolatom, vagy nem hozom ezt fel, pl családtag esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!