Sikerült már ingatlanosnál megkerülni, hogy "letétbe" pénzt és írásbeli ajánlatot adjatok?
Nem vagyok hajlandó nekik pénzt adni, sem írásbeli ajánlatot, de attól tartok, hogy akkor nem adja át az üzenetet az eladónak, hogy szerződnék rendes adásvételire.
Hogyan tudtátok elérni az ingatlanosnál, hogy mégis szóljon az eladónak? Vagy csak erősködnek egy sort, hátha pénzt tud kiszedni a vevőből?
Ez a fő kérdés: "Sikerült már ingatlanosnál megkerülni, hogy "letétbe" pénzt és írásbeli ajánlatot adjatok?"
Korábban azt is leírtam, hogyan tudod "megkerülni" (25-ös válasz), munkát spórolni az ingatlanosnak. A 31-es válaszomban azt szerettem volna mondani, hogy ha ennyire tartasz az 1%-tól és attól félsz, hogy a Te pénzedre van szükségük a túléléshez, akkor ne vegyél ingatlanoson keresztül lakást. Ennyire egyszerű.
Ja, de pitiáner csalók vannak itthon bőségesen, de továbbra is azt mondom, hogy nem az 1% az, amitől tartanod kell. Ha át akarnak verni (és biztos van ilyen, szerencsére én nem ilyen irodához tartozom és nem is tudna senki rávenni arra, hogy megvezessek bárkit), nem pár százezer forint miatt fogják megtenni. Azt mérlegeld, hogy ez ugyan miért érné meg? Ez túl pitiáner összeg a kockázathoz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!