Eljő a 100 milliós panelok kora?
Figyelt kérdés
Győrben egy kicsit jobb helyen lévő panelokat 50 millió körül árulják már, holott egy ilyen panel pár éve a csok előtt még csak 10-15 millió volt. Tudom mert akkor én 10 millióért vettem a panel lakásom. Budapesten gondolom még durvább a helyzet.szept. 12. 17:05
11/12 anonim válasza:
10: Pontosabban az a hirdetési irányára!
Az, hogy mennyibe kerül, csak az tudja, aki ismer konkrét megállapodásokat az elmúlt hetekből.
12/12 anonim válasza:
Az is nagyban befolyásolja az ingatlan árát,hogy városon belül hol helyezkedik el az adott ingatlan.
Győri vagyok,egy relatíve kis város Budapesthez képest mindenképpen.
Láttam itt Győrben felújítandó 53m2 tégla lakást 50 millióért egy viszonylag jó helyen
marcal 2 városrészben
És ugyan itt Győrben láttam,ugyancsak 53m2 tégla lakást,átlagos állapotban
26 millióért
Csak az egy sz@r helyen győr gyárvárosban volt.
Győrön belül Marcalváros és gyárváros között van 5-6 km,de akkor lehet hogy sokat is mondtam.
És mégis ekkora különbség van a két ingatlan között árban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!