Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eljő a 100 milliós panelok kora?

Eljő a 100 milliós panelok kora?

Figyelt kérdés
Győrben egy kicsit jobb helyen lévő panelokat 50 millió körül árulják már, holott egy ilyen panel pár éve a csok előtt még csak 10-15 millió volt. Tudom mert akkor én 10 millióért vettem a panel lakásom. Budapesten gondolom még durvább a helyzet.
szept. 12. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Mi a jobb hely? Nádorváros?
szept. 12. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, milyen panelOKra gondoltál: beállítottam egész Győrre a legjobb paramétereket: újszerű, felújított, újépítésű, liftes, erkélyes.

Összesen 12 találat van, a legdrágábbak 40-46 M IRÁNYÁRRAL vannak.

Olyan 20-30% alku megy most, igen távol van a 100 M-s eladási ártól.

[link]

szept. 12. 17:13
 3/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"holott egy ilyen panel pár éve a csok előtt még csak 10-15 millió volt"

Oké, hogy nem arányosan, de a fizetésed sem annyi volt, mint most (tudom, ez alól te vagy a kivétel, aki még kevesebbet is keres, mint tizenhuszonéve). Nem az számít, hogy mekkora az az összeg, amit ki kell fizetni egy ingatlanért, hanem az, hogy azt mennyire nehéz összegyűjteni.

"Győrben egy kicsit jobb helyen lévő panelokat 50 millió körül árulják már"

Az lehet, hogy annyiért árulják... Mennyiért viszik el? Én tudok családi házat eladót 200 milláért. Nincs olyan hülye, aki megvegye, mert nem ér annyit. De ha lenne! :)

szept. 12. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

HA nem lesz itt háború, és HA mardunk EU tag, és HA nem erősödik a forint..., félő, hogy 5 éven belül igen.

2 példa.

- Nyaraló. Parasztház, ami miatt 20 éve kiröhögtek, és szerintük az akkori 2+M-el átvertek. Most ott 40M alatt nincs még telek sem!

- Nővérem lakása, 15+ éve volt 24M. Tégla, 6.-on. Most, a szomszédja majd 45Mért adta el!

Budapesten, Debrecenben, JÓ környéken, IGÉNYESEN megcsinálva, simán lesznek 80-100M-ek.

Gondolj bele! Manapság csak egy jobb konyha 2-3M+!!! Egy jobb fürdő, korrekt tus és WC bidé cuccokkal..., annyi pénz a világon nincs!!!

szept. 12. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Könnyen lehet, ahogy nőnek a bérek és nő a jólét, úgy drágulnak az ingatlanok is.
szept. 12. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Bátyám idén év elején vásárolt egy kis lakást

(37m2 1,5 szobásat)

72,500 euróért horvátországban egy gyönyörű kis tengerpart közeli faluban.

Kamionsofőrként dolgozik Ausztriában,a fizetését euróban kapja.

Se gyereke se felesége,az ilyen embernek mindegy,hogy hol él.

Most augusztus végén voltam ott először 5 napra nála,az a lakás egy csoda.

Nem téglalakás,hanem rendesen kőből épült az az egész társasház.

2 emeletes társasház 2.emeletén van a lakás,az erkélyről a tengerre látni.

Régebben járt arra a közelben kamionnal rakományt szállított,és mondta,hogy már akkor rögtön beleszeretett a környekbe,azóta keresett ott lakást.

szept. 13. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
41%

Lehetséges olyan, hogy valamikor a jövőben 100 millió legyen egy panellakás. Nem tudni ugyanis, hogy mennyi lesz az infláció vagy hogy milyen CSOK-hoz hasonló bődületes baromságokat talál még ki a kúrmány, amivel még fentebb tornázza az árakat.

Egyébként még Budapesten se nagyon van 50 millió egy panel, bár már közelít hozzá. A drágulás viszont brutális.

Én 9 éve 8 millió alatt vettem a lakást, most meg 38 millióért simán el tudnám adni (oké, ráköltöttem kb 3 milliót a felújításra). Ha a mocskos CSOK nem lenne, akkor csak kb 18-20 millió lenne egy panel, de akkor tudnék most házat venni, mert az sem lenne 70 millió, csak 40-45

szept. 13. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Forintban az infláció miatt talán, de inkább nem. 250000euró akkor lenne ha utolérnénk Ausztriát, szóval ez sem valószínű.
szept. 13. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb lesz 100 milliós panel, tudod van olyan hogy infláció, lehet hogy 5 lehet hogy 15 év múlva az is lehet hogy korábban vagy kesobb
szept. 16. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:

"Győrben egy kicsit jobb helyen lévő panelokat 50 millió körül árulják már"

Azért ez erős túlzás, a győrben eladó panel lakások (csúsztatott zslust is vegyük ide) kevesebb, mint tizede kerül ennyibe.

szept. 19. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!